Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actionarii Qualians au cumparat Ecoxtrem, din care vor afaceri de 1 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Actionarii Qualians au cumparat Ecoxtrem, din care vor afaceri de 1 mil. euro

Actionarii companiei de training si consultanta Qualians, care detin si franciza TMI in Romania, au cumparat pachetul majoritar de parti sociale din Ecoxtrem, unul dintre principalii jucatori pe piata organizarii de evenimente de tip teambuilding. continuă pe Wall-Street Ro

Ideea reprezinta, poate, 1% din succesul unei afaceri

Rezultatul unei afaceri este dat de amprenta antreprenorului, considera Cristina Chiriac, presedintele Asociatiei Nationale a Antreprenorilor. O persoana care-si doreste sa fie antreprenor trebuie sa se analizeze foarte bine si sa faca ceea ce-i place. Trebuie sa-si puna in evidenta talentele si capacitatile pe care le are. Ideea reprezinta, poate, doar 1% din succesul unei afaceri. Felul cum este pusa in practica, cum este evaluata si valorificata este, de la persoana la persoana, aparte, atipic, personal, ne-a declarat Cristina Chiriac, in ocazia Conferintei Antreprenoriatul Feminin. Femeia la putere - o lume mai buna, organizata de Ziarul BURSA in parteneriat cu Asociatia Nationala a Antreprenorilor.

Basescu:Cei mai multi dintre cei care vor sa mearga in PE au ca obiectiv salariul de europarlamentar

Presedintele Traian Basescu a declarat ca cei mai multi dintre cei care vor sa mearga in PE au ca obiectiv salariul de europarlamentar, iar despre cei care se lauda ca au avut initiative a spus ca este usor sa ai o mie de interventii, dar e.

Look TV si Transilvania Live (televiziuni care vor transmite Liga 1) vor percepe taxe de la cablisti, incepand cu 1 iulie 2014

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a fost anuntat, in cursul zilei de marti, ca televiziunile Look TV si Transilvania Live vor percepe tarife pentru retransmisie de la operatorii de cablu, incepand cu data de 1 iulie 2014. Cele doua posturi tv vor transmite meciurile din Liga 1, incepand cu sezonul 2014-2015.

David Cameron: Marea Britanie nu va opri imigrantii din UE care vor sa lucreze la noi

Marea Britanie nu intentioneaza sa puna bariere pentru imigrantii din Uniunea Europeana care vor sa munceasca in Albion, in pofida controverselor legate de acest subiect, a declarat de curand prim-ministrul britanic, David Cameron, potrivit The Telegraph.

MAE rus: Separatistii din est vor respecta planul OSCE, daca autoritatile ucrainene nu mai intervin militar

Autoritatile ruse sustin ca separatistii din estul Ucrainei vor respecta planul de stabilizare propus de OSCE, daca Kievul va inceta operatiunile militare, transmite Mediafax.

Entitatile din Romania vor putea dezvolta proiecte in parteneriat cu entitati din Islanda si Norvegia

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala FRDS) a organizat, miercuri, 7 mai, la Hotel Royal Bucuresti, Seminarul pentru Identificare de Parteneri, un eveniment la care au participat peste 40 de institutii publice si organizatii neguvernamentale din Romania, Islanda si Norvegia pentru a planifica si construi proiecte ce pot fi depuse in cadrul Apelului Coerent, apel care vizeaza masuri pentru combaterea discriminarii si a exluziunii sociale si economice, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Peste 150 de muzee din Romania vor fi deschise de Noaptea Muzeelor. Vezi ce muzee poti vizita in Bucuresti

Peste 150 de muzee si organizatii de cultura si educatie din 48 de localitati din Romania organizeaza vizite gratuite si evenimente speciale in noaptea de 17 spre 18 mai, in cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, potrivit Agerpres. In Bucuresti, 18 muzee si 15 organizatii culturale isi asteapta publicul pana tarziu in noapte la expozitii, concerte, spectacole, proiectii, performance-uri si ateliere interactive. Evenimentul a ajuns la a zecea editie.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )