Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE rus: Separatistii din est vor respecta planul OSCE, daca autoritatile ucrainene nu mai intervin militar

România Liberă România Liberă,
MAE rus: Separatistii din est vor respecta planul OSCE, daca autoritatile ucrainene nu mai intervin militar

Autoritatile ruse sustin ca separatistii din estul Ucrainei vor respecta planul de stabilizare propus de OSCE, daca Kievul va inceta operatiunile militare, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Motivul pentru care separatistii din Harkov au renuntat la referendum

Separatistii din regiunea Harkov, in estul Ucrainei, au renuntat la organizarea unui referendum pe 11 mai, din cauza divergentelor de opinie cu insurgentii din Donetk si Lugansk, anunta un activist rus, citat de RIA Novosti.

Nu am primit raspuns de la MAE rus privind sustinerea sau nu a pozitiei lui Rogozin

Ministerul Afacerilor Externe MAE) roman nu a primit pana in acest moment un raspuns de la MAE rus privind declaratiile si amenintarile vicepremierului Rusiei Dmitri Rogozin la adresa Romaniei, a declarat astazi in Bruxelles ministrul de resort Titus Corlatean, citat de surse din presa.

LIVE TEXT Ucraina: Referendumul din est, o farsa fara efecte juridice - presedintele interimar/ Moscova anunta ca va respecta rezultatul referendumului, face apel la dialog

Presedintele interimar al Ucrainei, Oleksandr Turcinov, a declarat ca referendumul organizat in estul tarii, la Donetsk si Luhansk, reprezinta o farsa fara efecte juridice la Kiev. Rezultatul scrutinului condamnat de puterile occidentale urmeaza sa fie anuntat luni. Urmareste in articol principalele evenimente de sambataOra 11. 30: Rusia face apel la dialog intre Kiev si separatisti dupa publicarea rezultatului referendumului. Moscova a anuntat ca respecta vointa ucrainenilor din est exprimate in referendum. Ora 10. 20: Mai multe deflagratii au avut loc dimineata la Slaviansk AFP).

Rusia va respecta vointa ucrainenilor din est si face apel la dialog

Rusia a anuntat luni ca va respecta vointa exprimata de ucrainenii din estul tarii la referendumurile organizate duminica si conteaza de acum pe un dialog intre regiunile separatiste si Kiev, informeaza.

Separatistii din Republica Donetk cer unirea cu Rusia

Prorusii din estul Ucrainei au cerut ca Republica Donetk sa se alipeasca Rusiei, dupa referendumul care a avut loc duminica, informeaza AFP, conform Mediafax.

MAE condamna referendumurile din regiunile Donetsk si Lugansk

MAE condamna asa-zisele referendumuri organizate duminica in regiunile Donetk si Lugansk, parti integrante ale Ucrainei suverane si independente, si reitereaza in acest context pozitia sa de principiu priv.

MAE condamna referendumurile din regiunile separatiste Donetk si Lugansk

Ministerul de Externe condamna asa-zisele referendumuri organizate duminica in regiunile Donetk si Lugansk si reitereaza in acest context pozitia sa de principiu privind ilegalitatea si natura nelegitima a acestora, conform unui comunicat al MAE, citat de Mediafax.

Actionarii Qualians au cumparat Ecoxtrem, din care vor afaceri de 1 mil. euro

Actionarii companiei de training si consultanta Qualians, care detin si franciza TMI in Romania, au cumparat pachetul majoritar de parti sociale din Ecoxtrem, unul dintre principalii jucatori pe piata organizarii de evenimente de tip teambuilding.

Peste 150 de muzee din Romania vor fi deschise de Noaptea Muzeelor. Vezi ce muzee poti vizita in Bucuresti

Peste 150 de muzee si organizatii de cultura si educatie din 48 de localitati din Romania organizeaza vizite gratuite si evenimente speciale in noaptea de 17 spre 18 mai, in cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, potrivit Agerpres. In Bucuresti, 18 muzee si 15 organizatii culturale isi asteapta publicul pana tarziu in noapte la expozitii, concerte, spectacole, proiectii, performance-uri si ateliere interactive. Evenimentul a ajuns la a zecea editie.

Entitatile din Romania vor putea dezvolta proiecte in parteneriat cu entitati din Islanda si Norvegia

Fondul Roman de Dezvoltare Sociala FRDS) a organizat, miercuri, 7 mai, la Hotel Royal Bucuresti, Seminarul pentru Identificare de Parteneri, un eveniment la care au participat peste 40 de institutii publice si organizatii neguvernamentale din Romania, Islanda si Norvegia pentru a planifica si construi proiecte ce pot fi depuse in cadrul Apelului Coerent, apel care vizeaza masuri pentru combaterea discriminarii si a exluziunii sociale si economice, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )