Libnet.ro
UNICEF

19:15

Actiuni anti-saracie promise de Maia Sandu

Adevărul Adevărul,
Actiuni anti-saracie promise de Maia Sandu

In ultimul an, sute de mii de oameni au inceput sa traiasca mai rau. Oamenii, atat cei din tara, cat si cei de peste hotare, si-au pierdut veniturile, iar preturile au crescut. O spune candidata PAS la alegerile prezidentiale, Maia Sandu. in calitate de presedinte, prioritatea sa va fi sa intoarca autoritatile cu fata la problemele reale ale oamenilor, pentru a-i ajuta sa treaca cu bine peste aceasta criza, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Dodon pune la cale un nou furt al miliardului

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat ca Igor Dodon ar fi eliberat din puscarii mai multi criminali pentru ca acestia sa puna pistolul la tampla oamenilor de afaceri, pentru ca ei sa sponsorizeze campania electorala a lui Igor Dodon. Totodata, Maia Sandu sustine ca Igor Dodon i-a dat unda verde lui Platon pentru o noua hotie bancara de proportii.

Renato Usatii: Maia Sandu a gresit ca a decis sa nu mearga la dezbateri electorale cu Igor Dodon

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, ex-candidat la functia de presedinte care a obtinut 17% in scrutinul din 1 noiembrie, considera ca Maia Sandu a gresit atunci cand a decis ca nu va merge la dezbateri electorale cu Igor Dodon.

Maia Sandu anunta ca nu va participa la dezbateri electorale cu Igor Dodon: Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta. Reactia stuff-ului lui Dodon

Candidata PAS la functia de presedinte, Maia Sandu, a anuntat luni, 9 noiembrie, ca nu va participa la dezbateri electorale cu Igor Dodon. Desi cateva zile in urma anuntase ca va participa doar la o dezbatere, iar anterior chiar l-a invitat insistent la dezbateri pe Igor Dodon, acum lidera PAS a renuntat la aceasta idee si spune ca presedintele in exercitiu trebuie sa aiba dezbateri cu procurorii.

Siegfried Muresan (PNL, PPE), despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Prezenta mare la vot inseamna victoria candidatei proeuropene Maia Sandu

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan, vicepresedinte al grupului PPE, este de parere ca o prezenta mare la alegerile prezidentiale din Republica Moldova inseamna victoria Maiei Sandu, candidata pro-europeana. De.

Vlad Batrincea : Maia Sandu se teme de dezbateri electorale cu Igor Dodon

Deputatul socialist Vlad Batrincea, care este si seful staffului electoral al candidatului independent la prezidentiale, Igor Dodon, critica decizia contracandidatei Maiei Sandu de a nu participa la dezbateri electorale. Candidatul democratic, pretins european, se teme de dezbateri, a declarat Vlad Batrincea intr-o conferinta de presa, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )