Libnet.ro
UNICEF

00:07

Siegfried Muresan (PNL, PPE), despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Prezenta mare la vot inseamna victoria candidatei proeuropene Maia Sandu

B1 B1,
Siegfried Muresan (PNL, PPE), despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Prezenta mare la vot inseamna victoria candidatei proeuropene Maia Sandu

Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan, vicepresedinte al grupului PPE, este de parere ca o prezenta mare la alegerile prezidentiale din Republica Moldova inseamna victoria Maiei Sandu, candidata pro-europeana. De. continuă pe B1

Aleksandr Lukasenko, liderul Belarusului, despre alegerile prezidentiale din SUA: O rusine, o bataie de joc fata de democratie

Aleksandr Lukasenko a condus Belarusul timp de mai bine de un sfert de secol si a aratat ca nu intentioneaza sa faca un pas in spate, tara fiind macinata de proteste inca din luna august. in mod ironic, li.

VIDEO Saturday Night Live a parodiat discursurile celor doi candidati americani la alegerile prezidentiale

Dupa ce luna trecuta SNL a parodiat dezbaterea dintre cei doi candidati la alegerile prezidentiale din Statele Unite, emisiunea de satira a inceput episodul de sambata aceasta cu un sketch despre victoria lui Joe Biden.

Cine va castiga alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Rezultatele a doua sondaje

Asociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova si Comunitatea WatchDog. MD si Institutul de Politici Publice au publicat luni, 9 noiembrie, doua sondaje de opinie. Ambele studii arata ca lupta in turul doi al alegerilor prezidentiale intre Maia Sandu si Igor Dodon va fi foarte stransa.

Lista candidatilor pe judete, la alegerile parlamentare din 2020

Alegerile parlamentare din 2020 vor avea loc la data de 6 decembrie, iar un nou semn al apropierii de scrutin s-a ivitvineri, cand s-a intrat oficial incampanie electorala, una ce se va.

in ce conditii se vor desfasura campaniile electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Precizarile lui Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat in ce conditii se va desfasura campania electorala pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, in conditiile in care, in Romania vor intra in vigoare noi.

Melania Trump a avut prima reactie pe Twitter despre alegeri

Sotia lui Donald Trump, Melania, a reactionat pentru prima data pe Twitter, la aproape o saptamana de la alegerile prezidentiale din Statele Unite, potrivit g4media.

Financial Times, despre limitele unui eventual mandat al lui Biden la Casa Alba: Prietenii Americii ar trebui sa fie prudenti in asteptari

O victorie a lui Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, in alegerile prezidentiale din SUA e de natura sa limiteze pagubele unui al doilea mandat al lui Donald Trump, dar prietenii Statelor Unite ar trebui sa-si pondereze asteptarile, arata editorialistul Financial Times Philip Stephens, relateaza Mediafax.

Donald Trump intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA

La aproape 36 de ore dupa ce democratul Joe Biden a iesit invingator la urne in alegerile prezidentiale din Statele Unite, presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump, intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor scrutinului.

Top 15 meme-uri despre alegerile din SUA

Alegerile din SUA au fost subiectul principal al lunii noiembrie si ca in cazul oricarei situatii serioase, glumele nu au intarziat sa apara.

Aleksandr Lukasenko, despre alegerile din SUA: O rusine, o bataie de joc fata de democratie

Liderul de la Minsk, Aleksandr Lukasenko, a comentat alegerile din Statele Unite, unde deocamdata candidatul democrat, Joe Biden, il avanseaza pe republicanul Donald Trump. in contextul problemelor aparute la numararea voturilor si a acuzatiilor aduse de Trump despre presupusele fraude, presedintele belarus a afirmat ca scrutinul din SUA este o rusine, o bataie de joc fata de democratie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )