Libnet.ro
UNICEF

13:15

Actiunile BVB au inchis la cel mai ridicat nivel din ultimul an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile BVB au inchis la cel mai ridicat nivel din ultimul an

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a crescut usor, actiunile urcand cu peste 2% si au incheiat la cel mai ridicat nivel din ultimul an. continuă pe Ziarul Bursa

Leul se depreciaza si ajunge la cel mai slab nivel din ultimele sapte saptamani

Moneda nationala s-a depreciat usor in prima parte a zilei, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta in crestere cu 0,26 bani, la 4,4537 lei/euro, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani, scrie.

VIDEO Sedanul electric Tesla Model S a devenit cel mai sigur automobil din SUA, devansand SUV-urile si monovolumele

Sedanul cu propulsie electrica Tesla Model S a devenit cel mai sigur automobil din Statele Unite ale Americii SUA), devansand orice SUV sau monovolum de pe piata, reiese din rezultatele publicate de NHTSA, organism independent de testare a vehiculelor in SUA, dar si de Tesla Motors.

De ce a pierdut cel mai bogat om din India 5,6 miliarde de dolari in patru luni

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 24% incepand din mai, sau 5,6 miliarde de dolari, la 17,5 miliarde de dolari, ca urmare a deprecierii rupiei la un minim record, potrivit Bloomberg.

Care este cel mai VIZIONAT film din Romania.

Filmul SF Elysium, lansat in cinematografie in luna martie, este cel mai vizionat de publicul romanesc, arata un comunicat al Asociatiei de Film Romania. Pelicula ii are in rolurile principale pe Jodie Foster si Matt Damon si este regizat de cineastul sud-african Neill Blomkamp. Citeste si Sunt o baba comunista, varianta de criza economica Elysium urmareste lupta dintre milioane de pamanteni saraci ramasi pe Terra, in anul 2154, si clasa bogatilor, care traiesc fara griji pe .

Dubaiul vrea sa construiasca cel mai inalt turn din lume

Administratorul unei zone industriale din Dubai sustine ca in acest oras inca se mai poate construi cea mai inalta cladire din lume, desi aproape jumatate din spatiile de birouri din metropola sunt neocupate, relateaza Bloomberg.

Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

Carmelo Flores Laura este un bolivian care, potrivit registrelor publice din Bolivia, este cel mai batran om din lume, la 123 ani, relateaza The Telegraph. Barbatul traieste in Anzi, intr-un satuc situat la.

Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

Carmelo Flores Laura este un bolivian care, potrivit registrelor publice din Bolivia, este cel mai batran om din lume, la 123 ani, relateaza The Telegraph. Barbatul traieste in Anzi, intr-un satuc situat la.

Exporturile Japoniei, in cel mai important avans din ultmii trei ani

Exporturile Japoniei au inregistrat, in luna iulie, cea mai mare crestere din 2010 pana in prezent, sustinand eforturile premierului Shinzo Abe de a impulsiona redresarea economiei tarii.

Pregatirile pentru cel mai scump concert din Romania, in linie dreapta. Piata Constitutiei se inchide de azi

Pregatirile pentru show-ul pe care Roger Waters il va sustine pe 28 august, in Bucuresti, care se anunta a fi cea mai mare productie muzicala realizata in Romania, vor debuta marti seara, Piata Constitutiei urmand sa fie inchisa incepand cu ora 20.

LEUL se depreciaza. Cursul BNR atinge maximul din ultimele sapte saptamani

Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta in crestere cu 0,26 bani, la 4,4537 lei/euro, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani. O rata de schimb.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )