Libnet.ro
UNICEF

07:00

Care este cel mai VIZIONAT film din Romania.

România Liberă România Liberă,
Care este cel mai VIZIONAT film din Romania.

Filmul SF Elysium, lansat in cinematografie in luna martie, este cel mai vizionat de publicul romanesc, arata un comunicat al Asociatiei de Film Romania. Pelicula ii are in rolurile principale pe Jodie Foster si Matt Damon si este regizat de cineastul sud-african Neill Blomkamp. Citeste si Sunt o baba comunista, varianta de criza economica Elysium urmareste lupta dintre milioane de pamanteni saraci ramasi pe Terra, in anul 2154, si clasa bogatilor, care traiesc fara griji pe . continuă pe România Liberă

Elysium, cel mai VIZIONAT film SF din Romania.

Filmul SF Elysium, lansat in cinematografie in luna martie, este cel mai vizionat de publicul romanesc, arata un comunicat al Asociatiei de Film Romania. Pelicula ii are in rolurile principale pe Jodie Foster si Matt Damon si este regizat de cineastul sud-african Neill Blomkamp. Citeste si Sunt o baba comunista, varianta de criza economica Elysium urmareste lupta dintre milioane de pamanteni saraci ramasi pe Terra, in anul 2154, si clasa bogatilor, care traiesc fara griji pe .

Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

Carmelo Flores Laura este un bolivian care, potrivit registrelor publice din Bolivia, este cel mai batran om din lume, la 123 ani, relateaza The Telegraph. Barbatul traieste in Anzi, intr-un satuc situat la.

Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

Carmelo Flores Laura este un bolivian care, potrivit registrelor publice din Bolivia, este cel mai batran om din lume, la 123 ani, relateaza The Telegraph. Barbatul traieste in Anzi, intr-un satuc situat la.

Pregatirile pentru cel mai scump concert din Romania, in linie dreapta. Piata Constitutiei se inchide de azi

Pregatirile pentru show-ul pe care Roger Waters il va sustine pe 28 august, in Bucuresti, care se anunta a fi cea mai mare productie muzicala realizata in Romania, vor debuta marti seara, Piata Constitutiei urmand sa fie inchisa incepand cu ora 20.

Dr. Adrian Mina: Top 5 vedete cu cei mai frumosi dinti din Romania!

La initiativa Unica. ro, medicul stomatolog Adrian Mina de la DaVinci Dental Clinic a examinat zeci de fotografii cu vedetele noastre surprinse zambind in sedinte foto oficiale sau la evenimente si petreceri mondene. In urma studiului, medicul a realizat clasamentul celor cinci vedete cu cel mai frumos zambet din Romania. Continue reading .

Este cel mai GRAV caz cu care s-au confruntat medicii. Cantareste 610 KG si este cel mai GRAS om din lume

Arabia Saudita s-a mobilizat pentru a salva unui obez ce cantareste peste 600 de kilograme! Greutatea prea mare a devenit o bomba cu ceas pentru tanarul de doar 20 de ani. De la Rege si pana la specialistii.

Cea mai inalta cladire din Romania deschisa pentru public

De cateva saptamani, SkyTower si-a deschis portile pentru publicul larg. Timp de aproape 2 luni, pana la sfarsitul lui septembrie, bucurestenii pot urca la etajul 34 al cladirii pentru a vedea orasul de sus. Incepand cu 9 August 2013, in fiecare zi de vineri, intre orele 11. 00 si 18. 00, oricine are sansa sa urce in cea mai inalta cladire din Romania. Vizitatorilor li s-a pregatit un etaj intreg dedicat artei, cu telescoape pentru observarea principalelor atractii ale orasului. Odata ajunsi in SkyTower, acestia isi vor putea face fotografii in cel mai inalt loc din Bucuresti si pot lasa mesaje pe care niste baloane le vor purta in zbor deasupra orasului la finalul seriei de evenimente SkyTower Open Doors. Articol webPR).

Leul se depreciaza si ajunge la cel mai slab nivel din ultimele sapte saptamani

Moneda nationala s-a depreciat usor in prima parte a zilei, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta in crestere cu 0,26 bani, la 4,4537 lei/euro, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani, scrie.

Cel mai recent film regizat de Corneliu Porumboiu, in competitie la Festivalul de Film de la New York

Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism, cel mai recent lungmetraj regizat de Corneliu Porumboiu, a fost selectionat in competitia celei de-a 51-a editii a Festivalului de Film de la New York NYFF), scrie site-ul revistei Variety.

Cel mai recent film al lui Corneliu Porumboiu, in selectia Festivalului de la New York

Cel mai recent lungmetraj regizat de Corneliu Porumboiu,Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism, a fost selectionat in competitia celei de-a 51-a editii a Festivalului de Film de la New York NYF.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )