Libnet.ro
UNICEF

16:30

Actiunile Deutsche Bank, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile Deutsche Bank, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Actiunile celei mai mari banci din Germania, Deutsche Bank AG, au scazut ieri, pe piata din Frankfurt, pana la cel mai redus nivel de dupa criza de incredere care a afectat institutia in anul 2016, in conditiile in care analistii si-au modificat in sens negativ recomandarea privind aceste titluri la underperform). Modificarea a venit dupa ce, vineri, banca a anuntat rezultate dezamagitoare pentru trimestrul al patrulea din 2017. continuă pe Ziarul Bursa

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie News. ro. Consiliul de Administratie al BNR a crescut, miercuri, rata dobanzii de politica monetara de la 2% la 2,25% pe an.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR). Consiliul de Administratie al BNR a crescut, miercuri, rata dobanzii de politica monetara de la 2% la 2,25% pe an.

Cel mai bogat fotbalist din lume este miliardar si joaca in Spania. Nu este nici Messi, nici Ronaldo

Mathieu Flamini, mijlocasul francez care a semnat saptamana trecuta cu echipa spaniola Getafe, este prezentat de ziarul Marca drept cel mai bogat fotbalist din lume. Fostul jucator al lui Arsenal si Mi.

Wall Street a inregistrat cel mai semnificativ declin din 2011

Principalii indici ai bursei de pe Wall Street, Dow Jones Industrial Average si S and P 500 Index, au inregistrat in timpul sedintei de tranzactionare de ieri cel mai semnificativ declin din 2011, in conditiile in care investitorii estimeaza ca Rezerva Federala a SUA Fed) va fi nevoita sa majoreze rapid dobanzile dupa ce randamentul la obligatiunile de stat pe 10 ani a atins cea mai ridicata valoare din ultimii patru ani.

BRD, cel mai mare profit din ultimii 6 ani. Castigul net al bancii s-a marit cu 85% in 2017

Grupul BRD a inregistrat un profit net de 1,415 mld. lei in 2017, in crestere cu 85,3% fata de anul anterior si totodata cel mai bun rezultat financiar inregistrat in ultimii sase ani. Potrivit reprezentantilor bancii, evolutia s-a datorat veniturilor.

Tocmai a castigat CEL MAI MARE PREMIU din istoria pariurilor in Romania! Suma de 7 cifre este

Un barbat din Bacau a dat lovitura vietii la pariuri sportive si a castigat cel mai mare premiu inregistrat in Romania, scrie Sport. ro. Norocosul a jucat 42 de bilete la pariuri sportive, mizand intre 3.

Actiunile Deutsche Bank au pierdut peste 11% saptamana trecuta

Bursele europene s-au inscris pe un curs descendent vineri, din cauza rezultatelor financiare anuntate de unele companii.

Fa cunostinta cu infricosatorul Om-Lup. Cum arata cel mai paros om din lume (FOTO)

Larry Gomez din San Bernardino, California, este cunoscut ca Wolf Man sauOmul Lupdin cauza uneimutatii genetice extrem de rare. Barbatul sufera de un hirsutism grav, asa ca a primit titlul.

Romania: Cel mai semnificativ declin al consumului de energie din UE, alaturi de alte trei state

Grecia, Malta si Romania au inregistrat in 2016 cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al.

Deutsche Bank, amendata cu 70 de milioane de dolari in SUA

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca germana, a acceptat sa plateasca o amenda de 70 de milioane de dolari ca sa puna capat unei anchete derulate de autoritatile americane in randul unor traderi ai sai, care au manipulat un indice de referinta pentru derivatele pe dobanzi si alte instrumente financiare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )