Libnet.ro
UNICEF

13:45

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Hotnews Hotnews,
 Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie News. ro. Consiliul de Administratie al BNR a crescut, miercuri, rata dobanzii de politica monetara de la 2% la 2,25% pe an. continuă pe Hotnews

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR). Consiliul de Administratie al BNR a crescut, miercuri, rata dobanzii de politica monetara de la 2% la 2,25% pe an.

Indicele ROBOR: Ajuns la 2,03%, dupa majorarea dobanzii de referinta

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda va.

Antioxivita antioxidant natural creat de o romanca, cel mai vandut supliment alimentar pe Vegis.

Creat de cercetatorul roman Simona Bisboaca dupa o reteta brevetata, AntioxiVita este cel mai putern.

Wall Street a inregistrat cel mai semnificativ declin din 2011

Principalii indici ai bursei de pe Wall Street, Dow Jones Industrial Average si S and P 500 Index, au inregistrat in timpul sedintei de tranzactionare de ieri cel mai semnificativ declin din 2011, in conditiile in care investitorii estimeaza ca Rezerva Federala a SUA Fed) va fi nevoita sa majoreze rapid dobanzile dupa ce randamentul la obligatiunile de stat pe 10 ani a atins cea mai ridicata valoare din ultimii patru ani.

Decizia BNR tensioneaza piata monetara. Indicele ROBOR a depasit joi un nou prag psihologic

Primul efect dupa decizia BNR de a majora dobanda de politica monetara a aparut deja si loveste puternic in romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR la trei luni a depasit joi un nou prag psihologic .

RATE MAI MARI PENTRU ROMANII CU CREDITE iN LEI! Indicele ROBOR a ajuns la ...

Cresterea economica despre care vorbesc politicienii nu se simte deloc in bucunarele romanilor. Din contra! Romanii cu credite in lei au motive serioase de ingrijorare. Joi, indicele ROBOR a atins nivelul maxim.

Cel mai mare fotbalist roman, Gheorghe Hagi, implineste 53 de ani. Nu m-am nascut cel mai bun, ci am devenit, prin munca si sacrificiu

Cel mai mare fotbalist roman s-a nascut pe 5 februarie 1965 in comuna Sacele, judetul Constanta. La 53 de ani, Gheorghe Hagi a declarat ca numele sau inseamna harnicie, ambitie, generozitate si iuteala.

R. Moldova: Parlamentul a adoptat o declaratie prin care condamna amestecul Rusiei in activitatea politica de la Chisinau. Dodon: Declaratia este cel mai impulsiv mesaj anti-rusesc lansat in ultimii 25 de ani

Parlamentul de la Chisinau a adoptat joi o declaratie prin care condamna atacurile Federatiei Ruse asupra securitatii informationale nationale si amestecul abuziv in activitatea politica din Republica Moldova, in replica presedintele Igor Dodon calificand documentul drept cel mai impulsiv mesaj anti-rusesc lansat la nivel inalt in ultimii 25 de ani. iar plasarea la extrema anti-ruseasca intr-o tara cu o larga sustinere pro-Rusia, un suicid politic si electoral, potrivit news. ro.

Cel mai bogat fotbalist din lume este miliardar si joaca in Spania. Nu este nici Messi, nici Ronaldo

Mathieu Flamini, mijlocasul francez care a semnat saptamana trecuta cu echipa spaniola Getafe, este prezentat de ziarul Marca drept cel mai bogat fotbalist din lume. Fostul jucator al lui Arsenal si Mi.

Pro TV a atras venituri nete de peste 190 de milioane in 2017. Cel mai bun profit operational din 2008 incoace

Pro TV a atras, in 2017, venituri nete de 191 milioane de dolari, in crestere cu 10% fata de anul precedent, rezultatul OIBDA profit operational inainte de depreciere si amortizare) fiind de 74 de milioane, in crestere cu 20% fata de 2016, potrivit datelor financiare ale companiei-mama, Central European Media Enterprises CME), anuntate joi. Rezultatul OIBDA anual este, conform reprezentantilor companiei, cel mai bun obtinut dupa 2008. Cresterile la nivel local sunt similare cu cele inregistrate la nivel de grup.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )