Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actiunile europene au inchisla cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

România Liberă România Liberă,
Actiunile europene au inchisla cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani, sustinute de datele favorabile referitoare la industria prelucratoare din China . continuă pe România Liberă

Imperiul Contraataca (Star Wars), declarat cel mai bun film din toate timpurile de revista Empire

Imperiul Contraataca / Star Wars: The Empire Strikes Back, al doilea lungmetraj din franciza SF Razboiul stelelor, regizat de George Lucas in 1980, a fost desemnat cel mai bun film din toate timpurile intr-un clasament realizat de revista Empire .

David Villa, cel mai bun golgheter din istoria Spaniei, paraseste Europa

David Villa, cel mai bun marcator din istoria nationalei Spaniei, a anuntat ca se va desparti de culbul Atletico Madrid, alaturi de care a castigat campionatul Spaniei si a jucat finala Ligii Campionilor in sezonul 2013-2014.

Euro, in cel mai puternic declin din ultimele patru luni

Moneda unica europeana a inregistrat, in mai, pe pietele externe, cel mai puternic declin lunar din ianuarie, raportat la dolar, pe fondul speculatiilor potrivit carora Banca Centrala Europeana BCE) va lua noi masuri de stimulare economica. Potrivit asteptarilor, BCE va anunta, dupa reuniunea de politica monetara programata pentru 5 iunie, un pachet de masuri menite sa combata deflatia si sa sustina cresterea economica.

Rat: Aveam nevoie de acest meci! Ce spune despre cel mai tanar tricolor din istorie

Turneul de pregatire din Elvetia a inceput cu o victorie pentru Romania, tricolorii impunandu-se cu 1-0 la partida cu Albania. Razvan Rat considera ca echipa nationala avea nevoie de acest meci pentru a lega mai bine jocul si pentru ca jucatorii sa se cunoasca intre ei, avand in vedere ca Piturca a selectionat mai multi jucatori din randul juniorilor.

Roland Garros: Simona Halep, pe drumul spre cel mai ravnit trofeu din lume

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca luni in optimile de finala ale turneului de grand slam Roland Garros, in compania americancei Sloane Stephens. Calificata pentru prima data in cea de a doua saptamana a turneului parizian, romanca isi doreste sa ajunga cat mai sus, poate chiar in actul final.

Bursa din Spania asteapta inca cinci listari anul acesta

Cinci companii sunt pe punctul sa obtina aprobarea pentru lansarea de oferte publice initiale IPO) in Spania, in conditiile unei piete aflate la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, conform autoritatii acesteia, CNMV.

FOTO Topul golgheterilor din istoria Cupei Mondiale. Cel mai eficient, din Ungaria!

Cupa Mondiala din Brazilia, desfasurata intre 12 iunie - 13 iulie, este editia cu numarul 20 al celui mai ravnit trofeu fotbalistic din lume. Cele douazeci de editii pot fi rezumate prin fotbalul, jucat la cel mai inalt nivel sau p .

LIVESCORE Romania - Albania, meciul in care un jucator de la Viitorul devine cel mai tanar debutant din istoria tricolorilor

Romania joaca in aceasta seara, de la ora 20. 00, un amical in Elvetia, la Yverdon-les-Bains, contra nationalei Albaniei. Cel mai important eveniment s-a petrecut practic inaintea partidei, dupa aflarea echipelor de start. Cristi Manea, fundas dreapta la Viitorul, a devenit cel mai tanar jucator din istoria nationalei, doborand un record ce data din 1928!.

Romania - Albania 1-0. Un gol intamplator si un nume de Viitor: Cristi Manea, cel mai tanar debutant din istoria nationalei

Romania a castigat sambata, scor 1-0, in fata Albaniei, intr-un amical jucat la Yverdon-les-Bains. Golul i-a apartinut lui Rat, dar evenimentul notabil al partidei a fost debutul lui Cristi Manea. Fundasul dreapta de la Viitorul a devenit cel mai tanar debutant din istoria Romaniei, dupa ce-a doborat un record ce data din 1928.

TOP 10: Cei mai importanti fotbalisti din istoria Cupei Mondiale

Pele este cel mai bun fotbalist din istorie si omul de aur de la Cupa Mondiala. Asta au decis specialistii din fotbal si fostii jucatori care au intocmit un Top 100 al celor mai importanti juicatori de la Cupa Mondiala. Gica hagi si Gica Popescu sunt si ei in top- Hagi pe 61, Popescu pe 76. Cei mai buni din toate timpurile sunt primii zece.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )