Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actiunile Netflix au scazut joi cu pana la 11%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile Netflix au scazut joi cu pana la 11%

Actiunile Netflix au scazut joi cu pana la 11%, din cauza declinului numarului de abonati in Statele Unite si a cresterii sub asteptari a celui din strainatate, in trimestrul al doilea, dar casele de brokeraj acorda o perspectiva pozitiva a titlurilor, anticipand o inversare a tendintelor in restul anului, datorita continutului nou solid, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

DIN CAUZA COSTURILOR RIDICATE: Ikea isi va inchide singura fabrica din SUA

Grupul suedez Ikea isi va inchide in luna decembrie singura sa fabrica din SUA, amplasata la Danville, statul Virginia, deoarece este mai eficient sa fabrice produsele in Europa si sa le importe in SUA, a anuntat luni cel mai mare retailer de mobila din lume, informeaza AFP.

DIN CAUZA PROBLEMELOR CU AVIOANELE BOEING 737 MAX Ryanair isi inchide unele baze

Compania aeriana irlandeza Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, a anuntat ieri ca si-a revizuit estimarile privind numarul de pasageri pe care ii va transporta in vara anului 2020 din cauza intarzierilor in livrarea avioanelor Boeing 737 MAX, trans-mite Reuters.

Ryanair isi revizuieste estimarile din cauza avioaneler Boeing 737 Max

Compania aeriana irlandeza Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, a anuntat astazi ca si-a revizuit estimarile privind numarul de pasageri pe care ii va transporta in vara anului 2020 din cauza intarzierilor in livrarea avioanelor Boeing 737 MAX, transmite Reuters.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,11%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a depreciat la 3,11%, fata de 3,13%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Breaking News. Avion Lufthansa, evacuat din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion al companiei Lufthansa cu destinatia Frankfurt a fost evacuat pe aeroportul din Belgrad joi.

Carmen Tanase s-a retras din serialul de la Antena 1, din cauza problemelor de sanatate. Cat de grave sunt

Carmen Tanase, in varsta de 58 de ani, a anuntat recent ca se retrage din lumina reflectoarelor pentru o vreme pentru a-si putea rezolva problemele de sanatate. De ce sufera iubita actrita? Ce probleme de sanatate are Carmen Tanase? Carmen Tanase a ales sa se retraga de pe micile ecrane din cauza problemelor de sanatate.

Europol: Politia are nevoie de noi instrumente de interceptare din cauza tehnologiei 5G

Catherine De Bolle, directorul Europol, a declarat ca, in urma introducerii tehnologiei 5G, agentiile europene din domeniul aplicarii legii vor pierde capacitatea de a intercepta comunicatiile efectuate de infractori cu ajutorul dispozitivelor mobile.

Romania risca sa intre in procedura de default din cauza procesului cu fratii Micula

Guvernul discuta in sedinta de miercuri consecintele asupra Romaniei ce curg dintr-o hotarare a Tribunalului Uniunii Europene din 18 iunie 2019 privind litigiul fratilor Ioan si Viorel Micula si companiilor acestora cu statul roman, respectiv.

DIN CAUZA COSTURILOR MARI Ikea isi inchide singura fabrica din SUA

Grupul suedez Ikea isi va inchide in luna decembrie singura sa fabrica din SUA, amplasata la Danville, statul Virginia, deoarece este mai eficient sa fabrice produsele in Europa si sa le importe in SUA, a anuntat cel mai mare retailer de mobila din lume, conform AFP.

Croatia: Insula evacuata din cauza unui incendiu

O insula din Croatia a fost evacuata in urma unui incendiu violent. Autoritatile s-au mobilizat imed.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )