Libnet.ro
UNICEF

07:46

Actiunile saudite au avut cea mai buna performanta din Golf

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile saudite au avut cea mai buna performanta din Golf

Actiunile Arabiei Saudite au avut cea mai buna performanta dintre statele din Orientul Mijlociu, in conditiile in care se asteapta anuntarea noului pachet de masuri care ar urma sa faca tranzitia spre o economie care sa numai fie dependenta de petrol, anunta Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Care sunt locurile cu cea cea mai clara apa din lume: Lacul Albastru si insula Hvar se afla pe lista

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vizitati o plaja sau un lac si sa fiti dezamagiti de apa neclara? Iata unde puteti merge pentru cea mai clara apa din lume, conform Adevarul.

Comisar de la OPC Prahova, jefuit in timpul unui control in cea mai mare piata din municipiu

Un comisar de la Protectia Consumatorilor Prahova a fost jefuit, joi, in timpul unui control desfasurat in cea mai mare piata din municipiu. Comisarul superior Alexandru Cardei din cadrul.

VIDEO. Jennifer Aniston, cea mai frumoasa femeie din lume

Jennifer Aniston, una dintre cele mai in voga actrite de la Hollywood, devenita celebra in urma serialului Friends, a fost numita cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista People, transmite Mediafax.

People: Jennifer Aniston, cea mai frumoasa femeie din lume

Motive de bucurie pentru Jennifer Aniston. La 12 ani, dupa ce a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, vedeta din Prietenii tai a primit din nou aceasta titulatura din partea revistei People.

Care sunt locurile cu cea cea mai clara apa din lume: Lacul Albastru si insula Hvar se afla pe lista

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vizitati o plaja sau un lac si sa fiti dezamagiti de apa neclara? Iata unde puteti merge pentru cea mai clara apa din lume.

Romanii au talent, cea mai mica audienta din etapa preselectiilor

Romanii au talent 2016. Show-ul de talente de la Pro TV a inregistrat cea mai mica audienta din etapa preselectiilor, dar s-a situat pe primele locuri pe toate targeturile de public.

Cea mai frumoasa politista din Ferentari! Un fost top model apara legea in cel mai periculos cartier din Capitala

Seamana cu o Alba ca Zapada ratacita intr-un film de actiune, dar stie foarte bine care e rolul ei. O tanara top model a ajuns sa apere legea in cel mai periculos cartier al.

FLORIILE - cea mai mare sarbatoare din Postul Mare

Cu o saptamana inainte de Pasti, in Biserica Ortodoxa se praznuieste sarbatoarea Intrarii Mantuitorului in Ierusalim, care are la baza evenimentul intrarii triumfale a.

Cum sa faci cea mai buna ciorba de peste a la grec de Florii

Ne-am obisnuit cu fel si fel de retete de ciorba a la grec, cum ar fi cea de pui ori cea radauteana. Noi avem o reteta mai ra intalnita, dar la fel de delicioasa, daca nu chiar mai gustoasa decat celelalte: ciorba de peste a la grec. Nu-i asa ca avem dreptate?.

Cum gatim acasa cea mai buna turta dulce. Secretele unui desert delicios care se pastreaza un timp indelungat

Delicioasa turta dulce este extrem de usor de preparat acasa si are avantajul ca poate fi pastrata o perioada indelungata de timp.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )