Libnet.ro
UNICEF

00:07

People: Jennifer Aniston, cea mai frumoasa femeie din lume

Antena3 Antena3,
People: Jennifer Aniston, cea mai frumoasa femeie din lume

Motive de bucurie pentru Jennifer Aniston. La 12 ani, dupa ce a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, vedeta din Prietenii tai a primit din nou aceasta titulatura din partea revistei People. continuă pe Antena3

VIDEO. Jennifer Aniston, cea mai frumoasa femeie din lume

Jennifer Aniston, una dintre cele mai in voga actrite de la Hollywood, devenita celebra in urma serialului Friends, a fost numita cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista People, transmite Mediafax.

Jeniffer Aniston, desemnata Cea mai frumoasa femeie din lume de revista People

Actrita Jeniffer Aniston a fost desemnata de revista People drept Cea mai frumoasa femeie din lume' in 2016, la diferenta de 12 ani dupa ce a mai avut aceasta onoare. Vedeta de 47 de .

Jennifer Aniston, considerata cea mai frumoasa femeie din lume in 2016: actrita a dezvaluit secretele prin care se mentine in forma la 47 de ani

Actrita americana Jennifer Aniston, in varsta de 47 de ani, a primit din partea revistei People titlul de cea mai frumoasa femeie din lume a anului 2016.

Cea mai frumoasa politista din Ferentari! Un fost top model apara legea in cel mai periculos cartier din Capitala

Seamana cu o Alba ca Zapada ratacita intr-un film de actiune, dar stie foarte bine care e rolul ei. O tanara top model a ajuns sa apere legea in cel mai periculos cartier al.

Comisar de la OPC Prahova, jefuit in timpul unui control in cea mai mare piata din municipiu

Un comisar de la Protectia Consumatorilor Prahova a fost jefuit, joi, in timpul unui control desfasurat in cea mai mare piata din municipiu. Comisarul superior Alexandru Cardei din cadrul.

Are un trup fara cusur. Ea este cea mai sexy mamica din showbizul romanesc

Este insarcinata in patru luni cu primul copil, dar poate candida cu brio la rubrica Cea mai sexy viitoare mamica. O cunoscuta vedeta din tara noastra a facut furori cu aparitia.

Cea mai calda zi din aceasta primavara: Maxima va atinge 33 de grade (VIDEO)

Vremea atinge noi recorduri. Suntem la mijlocul primaverii dar temepraturile sunt de vara. Iar astazi, termometrele vor trece de 30 de grade. Ceea ce inseamna ca astazi vom avea parte de cea mai calduroasa.

Ce sportivi romani sunt calificati la Olimpiada. Romania va avea cea mai mica delegatie din ultimele doua decenii

Ce sportivi romani sunt calificati la Olimpiada. Romania a calificat foarte putini sportivi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, 65 la numar, iar sansele la medalii sunt foarte mici. Mai exista posibilitati de calificare la lupte, canotaj, kaiac-canoe, tenis de masa si tenis de camp.

O femeie din Iasi a castigat un proces impotriva Politiei Rutiere: La dosar au fost depuse inregistrarile video in care se observa ca aparatul radar a surprins cu viteza de 104 km/h, doi cai care pasteau

O femeie din Iasi a castigat un proces cu Politia Rutiera dupa ce a reusit sa demonstreze ca radarul care i-ar inregistrat viteza ar fi putut fi defect. Potrivit imaginilor, aparatul radar ar fi.

O femeie din Iasi a castigat un proces impotriva Politiei Rutiere: La dosar au fost depuse inregistrarile video in care se observa ca aparatul radar a surprins cu viteza de 104 km/h doi cai care pasteau

O femeie din Iasi a castigat un proces cu Politia Rutiera dupa ce a reusit sa demonstreze ca radarul care i-ar inregistrat viteza ar fi putut fi defect. Potrivit imaginilor, aparatul radar ar fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )