Libnet.ro
UNICEF

17:30

Care sunt locurile cu cea cea mai clara apa din lume: Lacul Albastru si insula Hvar se afla pe lista

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt locurile cu cea cea mai clara apa din lume: Lacul Albastru si insula Hvar se afla pe lista

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vizitati o plaja sau un lac si sa fiti dezamagiti de apa neclara? Iata unde puteti merge pentru cea mai clara apa din lume, conform Adevarul. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt locurile cu cea cea mai clara apa din lume: Lacul Albastru si insula Hvar se afla pe lista

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vizitati o plaja sau un lac si sa fiti dezamagiti de apa neclara? Iata unde puteti merge pentru cea mai clara apa din lume.

Comisar de la OPC Prahova, jefuit in timpul unui control in cea mai mare piata din municipiu

Un comisar de la Protectia Consumatorilor Prahova a fost jefuit, joi, in timpul unui control desfasurat in cea mai mare piata din municipiu. Comisarul superior Alexandru Cardei din cadrul.

VIDEO. Jennifer Aniston, cea mai frumoasa femeie din lume

Jennifer Aniston, una dintre cele mai in voga actrite de la Hollywood, devenita celebra in urma serialului Friends, a fost numita cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista People, transmite Mediafax.

People: Jennifer Aniston, cea mai frumoasa femeie din lume

Motive de bucurie pentru Jennifer Aniston. La 12 ani, dupa ce a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, vedeta din Prietenii tai a primit din nou aceasta titulatura din partea revistei People.

Jeniffer Aniston, desemnata Cea mai frumoasa femeie din lume de revista People

Actrita Jeniffer Aniston a fost desemnata de revista People drept Cea mai frumoasa femeie din lume' in 2016, la diferenta de 12 ani dupa ce a mai avut aceasta onoare. Vedeta de 47 de .

Jennifer Aniston, considerata cea mai frumoasa femeie din lume in 2016: actrita a dezvaluit secretele prin care se mentine in forma la 47 de ani

Actrita americana Jennifer Aniston, in varsta de 47 de ani, a primit din partea revistei People titlul de cea mai frumoasa femeie din lume a anului 2016.

Cea mai frumoasa politista din Ferentari! Un fost top model apara legea in cel mai periculos cartier din Capitala

Seamana cu o Alba ca Zapada ratacita intr-un film de actiune, dar stie foarte bine care e rolul ei. O tanara top model a ajuns sa apere legea in cel mai periculos cartier al.

OMV Petrom trebuie sa achite cea mai mare amenda aplicata de Consiliul Concurentei

OMV Petrom trebuie sa achite cea mai mare amenda aplicata vreodata de catre Consiliul Concurentei, dupa ce a incalcat legea concurentei prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii de pe piata carburantilor, activitate.

Romania, locul cinci in randul tarilor UE cu cea mai scazuta datorie publica in 2015

Datoria publica a zonei euro EA19) a inregistrat o usoara scadere in 2015, pana la 90,7% din PIB, de la 92% din PIB in 2014, iar in UE28 datoria publica a scazut la 85,2%, de la 86,8%, conform estimarii preliminare publicate joi de Oficiul European pentru Statistica Eurostat), citat de Agerpres. La sfarsitul lui 2015, cea mai scazuta datorie publica, ca procentaj din PIB, se inregistra in Estonia 9,7%), Luxemburg 21,4%), Bulgaria 26,7%), Letonia 36,4%) si Romania 38,4%). in 2013 si 2014, Romania inregistra o datorie de 38% din PIB, respectiv de 39,8% din PIB.

Adele este cea mai bogata cantareata britanica, potrivit clasamentului ziarului The Sunday Times

Adele a devenit cantareata britanica cea mai bogata din toate timpurile cu o avere estimata la 85 de milioane de lire 121 de milioane de dolari), potrivit clasamentului publicat de ziarul The Sunday Times si citat joi de EFE, preluata de Agerpres. Autoarea hitului Hello a acumulat 35 de milioane de lire 50,1 milioane de dolari) fata de lista de anul trecut, ceea ce o plaseaza pe locul 30 intre vedetele pop si rock din Marea Britanie si Irlanda cu cele mai mari averi.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )