Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cu activitatea suspendata temporar de luna trecuta din cauza pandemiei COVID-19, Loteria Romana pregateste implementarea jocurilor loto online

Hotnews Hotnews,
 Cu activitatea suspendata temporar de luna trecuta din cauza pandemiei COVID-19, Loteria Romana pregateste implementarea jocurilor loto online

Loteria Romana, companie de stat care si-a suspendat activitatea luna trecuta, a anuntat luni ca lucreaza, in colaborare cu Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, pentru implementarea, in cel mai scurt timp posibil, a jocurilor loto online. in contextul actualei crize provocata de epidemia de COVID-19, cu consecinte importante asupra intregii economii romanesti, Loteria vrea sa urgenteze implementarea jocurilor loto online, proiect care facea parte din strategia managementului actual al companiei inca dinaintea aparitiei acestei situatii fara precedent, se arata in comunicatul de presa. continuă pe Hotnews

Alegerile locale, ca si amanate din cauza pandemiei. Mandatele alesilor ar putea fi prelungite pana la 31 decembrie

Alegerile locale, ca si amanate din cauza pandemiei. Mandatele alesilor ar putea fi prelungite pana la 31 decembrie stire in curs de actualizare .

Procurorul general al Statelor Unite a ordonat eliberarea mai multor detinuti din cauza pandemiei de COVID-19

Procurorul general al Statelor Unite, William Barr, a ordonat eliberarea mai multor detinuti din cauza pandemiei de Covid-19 si a avertizat ca inchisorile se confrunta cu situatii de urgenta, scrie The Guardian.

Filmarile emisiunii Bravo, ai stil!, intrerupte din cauza pandemiei: ce va difuza Kanal D in locul show-ului

Reprezentantii postului Kanal D au anuntat ca filmarile show-ului Bravo, ai stil! Celebrities vor fi amanate pentru o perioada, in contextul pandemiei de coronavirus.

FIFA a amanat toate meciurile internationale prevazute in luna iunie

Un grup de lucru al Federatiei internationale de fotbal FIFA) a recomandat amanarea tuturor meciurilor internationale programate in luna iunie din cauza pandemiei de coronavirus si a suspendat marea parte a campionatelor nationale din intreaga lume,.

AGENTIILE DE PRESA: Rata somajului in SUA a urcat la 4,4% in martie din cauza coronavirusului

Economia americana a suferit luna trecuta primele efecte ale crizei coronavirusului, rata somajului crescand de la 3,5% in februarie, cel mai scazut nivel din ultimii 50 de ani, pana la 4,4% in martie, a anuntat vineri Departamentul american al Muncii, citat de Reuters.

Noi zboruri suspendate de Tarom din cauza pandemiei

Noi zboruri au fost suspendate luni de Tarom, ca urmare a Ordonantei Militare nr. 7, a informat compania de stat, precizand ca, deocamdata, acestea sunt oprite pana la data de 20, respectiv 22 aprilie.

Sistemul de sanatate din Ecuador, in colaps din cauza pandemiei Covid-19 . Peste 300 de cadavre adunate de armata din locuinte si de pe strazi VIDEO

Vicepresedintele ecuadorian Otto Sonnenholzner a prezentat scuze sambata pentru situatia din orasul Guayaquil, epicentrul epidemiei de coronavirus din tara si unde inregistrari video au aratat cadavre pe strazi, informeaza AFP.

Veniturile companiei de transport public din Galati s-au prabusit din cauza pandemiei. Cursele vor fi reduse

Avand in vedere situatia financiara dramatica a companiei, dar si reducerea abrupta a numarului de calatori, municipalitatea a aprobat un plan de reducere a programului mijloacelor de transport in comun. Deja, Transurb SA anuntase ca trimite o parte din personal in somaj tehnic.

Ce probleme au intampinat elevii si studentii cu scoala online. Cateva observatii si sugestii pentru autoritati stranse din tara

Am stat de vorba cu mai multi elevi si studenti, din orase diferite din tara, pentru a vedea ce probleme au intampinat la cursurile si orele pe care trebuie sa le faca online din cauza pandemiei de coronavirus.

Florin Roman (PNL): Bugetarii care stau acasa din cauza epidemiei de COVID-19 sa o faca exact ca privatul - Pe somaj. incasarile au scazut intr-o singura luna cu 40% Romania, in pragul unei uriase crize sociale (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, sustine ca bugetarii care sunt nevoiti sa ramana acasa, din cauza crizei generale de coronavirus, ar trebui sa aiba acelasi statut cu angajatii din privat care se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )