Libnet.ro
UNICEF

16:00

Veniturile companiei de transport public din Galati s-au prabusit din cauza pandemiei. Cursele vor fi reduse

Adevărul Adevărul,
Veniturile companiei de transport public din Galati s-au prabusit din cauza pandemiei. Cursele vor fi reduse

Avand in vedere situatia financiara dramatica a companiei, dar si reducerea abrupta a numarului de calatori, municipalitatea a aprobat un plan de reducere a programului mijloacelor de transport in comun. Deja, Transurb SA anuntase ca trimite o parte din personal in somaj tehnic. continuă pe Adevărul

Somaj tehnic pentru o parte dintre angajatii companiei de transport public din Galati. Avem multe cereri

Deocamdata, 28 dintre angajatii Transurb SA au intrat in somaj tehnic. Compania se lupta cu o criza acuta de lichiditati ca urmare a scaderii abrupte a veniturilor. Numarul celor care s-au oferit sa plece in somaj tehnic este mai mare, deoarece oamenii cred ca au astfel ocazia sa se protejeze mai bine de epidemie.

Asistenta din Galati hartuita de vecini, asteptata cu flori de militari: Ne cerem scuze, Mihaela. Pentru unii esti erou!

Asistenta medicala din Galati care a fost hartuita si umilita de vecini pentru ca lucreaza intr-un spital cu bolnavi de coronavirus a fost asteptata de catre militari, in fata blocului, la finalul turei de munca, cu flori si aplauze.

Zeci de cadre medicale de la Spitalul din Galati sunt in izolare. Sectia a fost inchisa

O sectie a Spitalului Judetean din Galati a fost inchisa, dupa ce o asistenta medicala a fost diagnosticata cu coronavirus, iar ceilalti colegi ai sai au fost trimisi in izolare la domiciliu.

Gestul romanilor care iti arata de ce demisioneaza medicii: ce a ajuns sa indure o asistenta din Galati

In timp ce un numar mare de medici romani si-au dat demisia din spitale sau au intrat in concediu medical, manifestarile de discriminare la care a fost supusa o asistenta iti arata de.

CORONAVIRUS. O asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati, care trateaza pacienti cu COVID-19, discriminata de vecinii de bloc: Mi-au aruncat cu clor pe usa apartamentului. M-au dat afara din magazin (VIDEO)

Pandemia de coronavirus provoaca disensiuni intre oameni. O asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase de la Galati, care trateaza pacienti de coronavirus, reclama, intr-o postare pe Facebook, ca a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )