Libnet.ro
UNICEF

16:01

Actorul american Mark Blum a murit din cauza Covid-19

Adevărul Adevărul,
Actorul american Mark Blum a murit din cauza Covid-19

Actorul american Mark Blum, cunoscut din filme ca Desperately Seeking Susan si Crocodile Dundee, a murit din cauza unor complicatii provocate de Covid-19. continuă pe Adevărul

Accident extrem de grav in Bistrita-Nasaud. Un copil de 5 ani a murit din cauza tatalui sau, care s-a urcat beat la volan

Un accident extrem de grav a avut loc ieri dupa-amiaza in localtatea Chiuza, Bistriaa-Nasaud. Potrivit autoritatilor, accidentul s-a produs in urma conducerii unui autoturism de catre un sofer beat. Un copil de 5 ani a intrat in stop cardio-respirator, iar ulterior a fost declarat decesul micutului. Cum s-a produs accidentul Accidentul s-a produs in cursul .

Paul Goma a murit din cauza infectiei cu coronavirus

Scriitorul si disidentul Paul Goma 84 de ani) a murit din cauza infectiei cu coronavirus, intr-un spital parizian, a anuntat biografa acestuia, Mariana Sipos, intr-un comunicat transmis G4 Media.

Mark Blum, star al seriei Netflix You, a murit infectat cu coronavirus

Actorul american Mark Blum, star al seriei Netflix You, a murit la varsta de 69 de ani, din cauza complicatiilor provocate de maladia COVID-19 de care suferea.

Scriitorul Paul Goma a murit din cauza infectarii cu coronavirus, intr-un spital din Paris

Scriitorul Paul Goma, 84 de ani, a murit in noaptea marti spre miercuri din cauza infectiei cu coronavirus, anunta biografasa. Goma traia in Franta si fusese internat intr-un spital parizian in.

Legendarul saxofonist Manu Dibango a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Marti, legendarul soxofonist de jazz, Manu Dibango a murit din cauza infectiei cu COVID-19, la varsta de 86 de ani, a declarat Thierry Durepaire, director general al editiilor muzicale ale artistului, relateaza.

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor - 11

Alti 3 romani din strainatate, mai exact din Italia, Franta si Marea Britanie, au murit din cazuza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor de la inceputul epidemiei ajunge la 11, conform datelor transmise joi de Grupul de Comunicare Strategica.

BREAKING NEWS! Un diplomat al ambasadei britanice la Budapesta a murit in Ungaria, din cauza coronavirusului

Adjunctul ambasadorului britanic in Ungaria murit marti, din cauza infectarii cuCOVID-19. Steven Dickavea 37 ani sifusese testat pozitiv la noul tip de coronavirus. Parintii diplomatlui au d.

Al paisprezecelea deces in Romania din cauza coronavirusului - un barbat de 52 de ani internat la Spitalul Judetean Suceava, unde au murit alte 5 persoane

Al paisprezecelea deces in Romania din cauza coronavirusului a fost anuntat miercuri. Este vorba despre un barbat de 52 de ani internat la Spitalul Judetean Suceava, unde au murit alte 5 persoane, iar peste 100 de cadre medicale sunt infectatae cu COVID-19.

DigiSport: in Italia, tara in care au murit alti 683 de oameni, e scandal din cauza fotbalului! Esti virolog sau matematician?

Italia se confrunta in continuare cu mari probleme din cauza COVID-19, dar figuri marcante din societate se gandesc tot mai mult la fotbal.

Donald Trump se opune anularii conventiei Partidului Republican din cauza noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca nu anuleaza Conventia Nationala a Partidului Republican din cauza noului coronavirus, aceasta fiind prevazuta in august, in vederea alegerilor prezidentiale americane din noiemrbie in Statele Unite, relateaza Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2083 seconds )