Libnet.ro
UNICEF

06:30

Actorul Levente Molnar sustine protestele din Romania pe covorul rosu la BAFTA: rezist. Nu exista alb sau negru. Exista bunul simt. S-au depasit limitele

Adevărul Adevărul,
Actorul Levente Molnar sustine protestele din Romania pe covorul rosu la BAFTA: rezist. Nu exista alb sau negru. Exista bunul simt. S-au depasit limitele

Actorul Levente Molnar, protagonist in lungmetrajul Fiul lui Saul, nominalizat la categoria cel mai bun film strain la gala premiilor britanice BAFTA, a afisat la sosirea pe covorul rosu mesajul rezist, de sustinere a protestelor din Romania. continuă pe Adevărul

Protestele din Romania, pe covorul rosu al uneia dintre cele mai importante evenimente cinematografice : Actorul Levente Molnar a afisat mesajul rezist la gala premiilor BAFTA

Actorul Levente Molnar, protagonist in lungmetrajul Fiul lui Saul, nominalizat la categoria cel mai bun film strain la gala premiilor britanice BAFTA, a afisat la sosirea pe covorul rosu.

Protestele din Romania, pe covorul rosu al uneia dintre cele mai importante evenimente cinematografice : Actorul Levente Molnar a afisat mesajul REZIST la gala premiilor BAFTA

Actorul Levente Molnar, protagonist in lungmetrajul Fiul lui Saul, nominalizat la castigator al Oscarului pentrucel mai bun film strain , a afisat la sosirea pe covorul rosu la.

Protestele din Romania, pe covorul rosu de la Festivalul de la Berlin (VIDEO)

Protestele din Romania impotriva coruptiei si a politicienilor au ajuns sa fie cunoscute si la Festivalul International de Film de la Berlin. Multumita regizorului Tudor Giurgiu, producatoarei Ada.

Actorul Levente Molnar a dus mesajul Rezist pe covorul rosu la premiile Bafta

Actorul Levente Molnar a dus duminica mesajul Rezist pe covorul rosu la Premiile Academiei Britanice de Film BAFTA), gala care are loc la Londra. Levente Molnar a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu el pe covorul rosu la gala de la Londra si mesajul Rezist.

Protestele din Romania vazute de presa din Ungaria: Guvern respingator si presedinte mincinos

Situatia privind protestele din Romania a fost discutata si de presa din Ungaria. Publicatia Budapest Beacon a publicat un interviu cu filozoful ungur G. Tamas in care acesta vorbeste despre dinamica.

Rusia se arata iNGRIJORATA fata de protestele din Romania. Ce mesaj de SUSTINERE a trimis Moscova

Protestele din ultimele saptamani din Bucuresti au fost atent monitorizate si de cele mai puternice state din lume. Rusia este una dintre tarile care a observat indeaproape situatia din.

Vaticanul, atent la protestele din Romania. Mesajul Papei Francisc

Vaticanul a transmis mesaje ca reactie fata de situatia recenta din tara noastra: Coruptia incepe cu putin apoi se ajunge la pacat si decadere!, sunt vorbele Papei Francisc, rostite intr-o predica la Vatican, relateaza Digi24.

Subiectele Zilei: Cum vad strainii protestele din Romania, datorita carora am ajuns sa fim laudati; Cum a cumparat Primaria unei comune din Buzau sicrie, batiste si prosoape din bani publici; Blocul lui Dragnea din Bucuresti e detinut de un teleormanean.

Povestea secretarului de stat din Ministerul Justitiei care s-a lacomit la spaga. Fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura trebuie sa. Un scandal uitat: Ana Birchall si cei 5. 000 de euro inmanati lui Geoana. Presedintele Klaus Iohannis a.

FOTO: Mesaj de incurajare pentru romanii care protesteaza impotriva Guvernului PSD, de pe covorul rosu al premiilor BAFTA. Actorul Levente Molnar, pe Facebook: Rezist

Actorul maghiar Levente Molnar, renumit pentru rolul din filmul Fiul lui Saul, si-a exprimat solidaritatea cu romanii care protesteaza impotriva Guvernului Grideanu. Astfel, el a postat pe pagina de Facebook o imagine de pe covorul rosu, din Londra, unde are loc ceremonia de decernare a premiilor BAFTA 2017, in care tine in mana o foaie pe care scrie mesajul Rezist, devenit motto-ul manifestatiilor din Romania.

AP comenteaza situatia din Romania: Guvernul alimenteaza nationalismul si pune sub semnul intrebarii rolul UE. Se incearca imblanzirea legii anticoruptie

Guvernul Romaniei alimenteaza nationalismul, cadrul eforturilor de a imblanzi legislatia anticoruptie din tara noastra, iar prezenta strainilor la protestele din Romania este criticata. Cam asa catalogheaza expertii citati de Associated Press, situatia din tara noastra, din ultimele doua saptamani. Ba mai mult, oficialii au pus sub semnul intrebarii rolul Uniunii Europene in lupta impotriva coruptiei, sugerand ca este momentul ca tara noastra sa fie pusa in plin plan.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )