Libnet.ro
UNICEF

11:15

Subiectele Zilei: Cum vad strainii protestele din Romania, datorita carora am ajuns sa fim laudati; Cum a cumparat Primaria unei comune din Buzau sicrie, batiste si prosoape din bani publici; Blocul lui Dragnea din Bucuresti e detinut de un teleormanean.

Hotnews Hotnews,
 Subiectele Zilei: Cum vad strainii protestele din Romania, datorita carora am ajuns sa fim laudati; Cum a cumparat Primaria unei comune din Buzau sicrie, batiste si prosoape din bani publici; Blocul lui Dragnea din Bucuresti e detinut de un teleormanean.

Povestea secretarului de stat din Ministerul Justitiei care s-a lacomit la spaga. Fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura trebuie sa. Un scandal uitat: Ana Birchall si cei 5. 000 de euro inmanati lui Geoana. Presedintele Klaus Iohannis a. continuă pe Hotnews

Vaticanul, atent la protestele din Romania. Mesajul Papei Francisc

Vaticanul a transmis mesaje ca reactie fata de situatia recenta din tara noastra: Coruptia incepe cu putin apoi se ajunge la pacat si decadere!, sunt vorbele Papei Francisc, rostite intr-o predica la Vatican, relateaza Digi24.

Washington Post dedica editorialul zilei protestelor masive: Din Romania, un semn incurajator pentru democratie

Influentul ziar american Washington Post a dedicat editorialul de ieri protestelor masive din Romania. Principalul articol de opinie, semnat de Boardul Editorial, prezinta pozitia ziarului pe cele mai importante evenimente din intreaga lume. Protestele din Romania au fost caracterizate de Washington Post drept un semn incurajator pentru democratie.

AP comenteaza situatia din Romania: Guvernul alimenteaza nationalismul si pune sub semnul intrebarii rolul UE. Se incearca imblanzirea legii anticoruptie

Guvernul Romaniei alimenteaza nationalismul, cadrul eforturilor de a imblanzi legislatia anticoruptie din tara noastra, iar prezenta strainilor la protestele din Romania este criticata. Cam asa catalogheaza expertii citati de Associated Press, situatia din tara noastra, din ultimele doua saptamani. Ba mai mult, oficialii au pus sub semnul intrebarii rolul Uniunii Europene in lupta impotriva coruptiei, sugerand ca este momentul ca tara noastra sa fie pusa in plin plan.

Este importanta stabilitatea politica: Dupa directorul Raiffeisen Bank, un alt bancher de RENUME saluta protestele din Piata Victoriei

Protestele din Piata Victoriei sunt salutate de un nou bancher din Romania. Dupa ce directorul Raiffeisen Bank a mers in Piata Victoriei alaturi de protestatari si noul director general al BRD.

Muzeul Satului a strans primele pancarte de la protestele din strada. Acestea vor fi prezentate la o expozitie in aer liber

Directorul Muzeului National al Satului Dimitrie Gusti, Paula Popoiu, a dezvaluit ca a primit deja prin curier primele doua pancarte folosite la protestele din ultimele zile si ca acestea vor fi expuse.

PSD incepe represaliile. Politia Locala a Sectorului 1 ancheteaza persoanele care fac proiectii laser la protestele din Piata Victoriei

Dupa ce mai multi lideri PSD au lansat in spatiul public teorii ale conspiratiei privind protestele din Piata Victoriei, cerand inclusiv o ancheta a SRI in randul protestatarilor, Politia Locala a Sectorului 1, aflata in subordinea Primariei Sectorului 1, a demarat o ancheta.

Kelemen Hunor: Nemultumirile protestatarilor din Romania sunt legitime

Kelemen Hunor, presedintele Uniunii Democrate Maghiare din Romania, a declarat ca nemultumirile protestatarilor din Romania sunt legitime. Guvernul de la Bucuresti trebuie sa recunoasca faptul.

Ambasadorul Rusiei despre harta Moldovei Mari data de Putin lui Dodon: Nu cred ca a fost vorba de o harta cu Moldova Mare, este doar o dovada a istoriei comune dintre Moldova si Rusia / Despre criza din Romania: O problema minora de a declara sau nu o am

Ambasadorul Rusiei in Romania, Valeri Kuzmin, a declarat intr-un interviu pentru Adevarul ca harta cu Moldova Mare data cadou de Vladimir Putin lui Igor Dodon nu a fost harta cu Moldova Mare, ci o harta medievala cu Principatul Moldovei, care a existat. Intrebat daca n-ar trebui sa interpretam gestul asta mai mult decat este, Kuzmin a spus Absolut. Este pur si simplu o inmanare a unui document istoric din arhive, care ar fi mult mai bine, cred eu, sa fie pastrat de moldoveni in muzeul lor. Inc e priveste criza din Romania, Valeri Kuzmin a spus ca sper ca societatea romaneasca va fi suficient de matura sa iasa din impasul creat de aceasta problema minora de a declara sau nu o amnistie.

UNSAR: Infuzii de capital de 90 milioane de euro, in companiile de asigurari din Romania

Valoarea infuziilor de capital primite de companiile de asigurari din Romania, in perioada ianuarie - septembrie 2016, este de 400 milioane de lei 90 milioane de euro), potrivit unui comunicat transmis, ieri, de Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR).

Surse Reuters: Banca elena Eurobank vrea sa vanda o participatie in subsidiara sa din Romania, Bancpost

Banca elena Eurobank caut un partener strategic care sa cumpere o participatie din divizia Bancpost din Romania, pe care o detine integral, in cadrul eforturilor de a reduce expunerea la active din afara Greciei, au declarat surse din cadrul bancii vineri pentru Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )