Libnet.ro
UNICEF

07:46

Actorul Sebastian Stan, mesaj pentru fanii romani: Sper sa ma pot revansa

Antena3 Antena3,
Actorul Sebastian Stan, mesaj pentru fanii romani: Sper sa ma pot revansa

Sebastian Stan, actorul roman devenit celebru la Hollywood, a venit in Romania pentru a participa, in calitate de invitat, la American International Film Festival. Actorul este nevoit sa plece mai devreme ?. continuă pe Antena3

Sebastian Stan, intampinat cu entuziasm de fani romani si straini la Bucuresti

Actorul de origine romana Sebastian Stan, starul invitat la American Independent Film Festival, care are loc pana pe 3 mai la Bucuresti, a prezentat vineri seara pelicula I, Tonya, povestea patinatoarei Tonya Harding, in care joaca rolul sotului ei, Jeff Gillooly.

Sebastian Stan, nevoit sa plece mai devreme din Romania. Anuntul facut de actor: Sper sa ma pot revansa VIDEO

Actorul de origine romana Sebastian Stan, invitatul de onoare al American International Film Festival, va paricipa la o a treia proiectie a filmului I, Tonya, in regia lui Craig Gillespie, duminica, de la ora 22. Actorul va parasi Romania cu o zi mai devreme si nu va mai putea fi prezent la proiectia de luni, anunta organizatorii.

Sebastian Stan, romanul devenit celebru la Hollywood, a venit in Romania

Sebastian Stan, actorul de origine romana care a cucerit Hollywood-ul, a ajuns in Romania. Invitat special la American Independent Film Festival, Sebastian a marturisit ca a avut emotii cand a ajuns,.

Iohannis, mesaj pentru veteranii de razboi: Le multumesc pentru tot ceea ce au facut in serviciul patriei

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi. Preledintele le-a multumit veteranilor pentru tot ceea ce au facut pentru patrie. Cinstim astazi dragostea de tara, jertfa si.

Erasmus, interzis pentru studentii romani? Comisia Europeana ia in calcul sanctionarea Romaniei in acest program pentru incalcarea statului de drept

Studentii romani ar putea ramane fara posibilitatea de pleca cu burse Erasmus la studii in strainatate. Acesta lucru dupa ce Comisia Europeana ia in calcul mai multe sanctiuni pentru tarile care incalca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )