Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sebastian Stan, nevoit sa plece mai devreme din Romania. Anuntul facut de actor: Sper sa ma pot revansa VIDEO

Adevărul Adevărul,
Sebastian Stan, nevoit sa plece mai devreme din Romania. Anuntul facut de actor: Sper sa ma pot revansa VIDEO

Actorul de origine romana Sebastian Stan, invitatul de onoare al American International Film Festival, va paricipa la o a treia proiectie a filmului I, Tonya, in regia lui Craig Gillespie, duminica, de la ora 22. Actorul va parasi Romania cu o zi mai devreme si nu va mai putea fi prezent la proiectia de luni, anunta organizatorii. continuă pe Adevărul

Actorul Sebastian Stan, mesaj pentru fanii romani: Sper sa ma pot revansa

Sebastian Stan, actorul roman devenit celebru la Hollywood, a venit in Romania pentru a participa, in calitate de invitat, la American International Film Festival. Actorul este nevoit sa plece mai devreme ?.

DESTINATIE 1 MAI. Lacul din Romania care este unic in Europa. isi schimba culoarea in functie de anotimp

Lacul Albastru, situat la poalele Muntilor Gutai, Romania, este unic in Europa datorita felului in care s-a format si datorita proprietatii sale de a-si schimba culoarea in functie de.

Sebastian Stan, romanul devenit celebru la Hollywood, a venit in Romania

Sebastian Stan, actorul de origine romana care a cucerit Hollywood-ul, a ajuns in Romania. Invitat special la American Independent Film Festival, Sebastian a marturisit ca a avut emotii cand a ajuns,.

Sebastian Stan, intampinat cu entuziasm de fani romani si straini la Bucuresti

Actorul de origine romana Sebastian Stan, starul invitat la American Independent Film Festival, care are loc pana pe 3 mai la Bucuresti, a prezentat vineri seara pelicula I, Tonya, povestea patinatoarei Tonya Harding, in care joaca rolul sotului ei, Jeff Gillooly.

Scaldatul a fost interzis in Lacul Sfanta Ana, acolo unde se afla cea mai pura apa din Romania

Scaldatul si inotul au fost interzise in Lacul Sfanta Ana, o decizie in premiera in ultimii peste 100 de ani. Aici este cea mai curata apa din Romania, puritatea ei fiind apropiata de cea a apei distilate.

FOTO. Cum arata prima statiune exotica din Romania. Peisajul este cu adevarat uimitor

Judetul Caras-Severin inregistreaza o noua premiera prima statiune lacustra din Romania. Proiectul derulat cu fonduri de la Uniunea Europeana s-a concretizat cu amenajarea in localitatea Berzasca a 30.

Trei milioane de masini DIESEL din Romania, vizate de Comisia Europeana: Pana cand mai au voie sa circule

Cei care si-au luat masina diesel pentru a economisi combustibil s-ar putea sa constate ca socoteala a devenit paguboasa. Si asta pentru ca tot mai multe tari vest europene au impus sau se gandesc sa.

FOTO Cea mai desteapta casa din Romania apartine unui jurnalist. Este controlata prin telefon, produce caldura, dar si benzina pentru masina

Dintre cele noua case pasive premium care exista in lume una a fost construita in Romania, in apropiere de Bucuresti, si este visul devenit realitate al jurnalistului George Buhnici de la Pro TV. Weekend Adevarul va povesteste cum a fost construita, cat costa si cum este sa traiesti in casa super-tehnologizata, care-si produce singura energia necesara.

Locul din Romania in care multi vor sa isi cumpere o casa. E patria aerului curat

Resedinta judetului Harghita, Miercurea Ciuc, a intrat in topul oraselor cu cele mai mari cresteri de pret din primul trimestru al acestui an. Vanzatorii de apartamente din acest oras cereau la sfarsitul.

VANDUT: Militari Shopping Centre, tranzactie de 95 de milioane de euro. Atrium iese din Romania

Atrium European Real Estate anunta vanzarea centrului comercial Militari Shopping Centre din Bucuresti catre MAS Real Estate. Prin aceasta tranzactie, in valoare de 95 de milioane de euro, un nivel cu 9% mai mare fata de cea din raportul financiar la.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )