Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iohannis, mesaj pentru veteranii de razboi: Le multumesc pentru tot ceea ce au facut in serviciul patriei

Antena3 Antena3,
Iohannis, mesaj pentru veteranii de razboi: Le multumesc pentru tot ceea ce au facut in serviciul patriei

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi. Preledintele le-a multumit veteranilor pentru tot ceea ce au facut pentru patrie. Cinstim astazi dragostea de tara, jertfa si. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj pentru PSD: Eu sunt presedintele Republicii si eu raspund de politica externa

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce mai multe persoane din spatiul public l-au acuzat pe presedinte de anisemitism. Sa fiu eu acuzat de antisemitist este deplasat, caraghios. Eu am fost laudat s.

Actorul Sebastian Stan, mesaj pentru fanii romani: Sper sa ma pot revansa

Sebastian Stan, actorul roman devenit celebru la Hollywood, a venit in Romania pentru a participa, in calitate de invitat, la American International Film Festival. Actorul este nevoit sa plece mai devreme ?.

Lia Olguta Vasilescu, declaratii despre diferenta dintre Kovesi si Iohannis. Motivul pentru care sefa DNA castiga mai mult decat presedintele

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, castiga mai mult decat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, motivul fiind ca ea are sporuri. Daca va aparea.

Iohannis, indemn pentru tineri: imi doresc sa vad mai multi care intra in politica

Presedintele Klaus Iohannis, a lansat, joi, o invitatie tinerilor din Romania de a intra in politica si de a schimba Romania in mai bine. El a declarat, in cadrul dezbaterii Viziunea tinerilor pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )