Libnet.ro
UNICEF

09:30

HBO a dominat premiile Emmy. Cei mai buni actori si cele mai bune seriale. Lista completa a castigatorilor

Adevărul Adevărul,
HBO a dominat premiile Emmy. Cei mai buni actori si cele mai bune seriale. Lista completa a castigatorilor

Trofeele Primetime Emmy au fost acordate duminica seara, intr-o ceremonie care a avut loc pentru prima data online, gazduita de Jimmy Kimmel. Cea de-a 72-a gala a reprezentat o seara cu numeroase premiere, scrie Variety. continuă pe Adevărul

Politico: Insula din Grecia care arata de ce Austria si Germania sunt cei mai buni prietedusmani

Situatia refugiatilor de pe Insula Lesbos arata totodata cat de complexa este relatia dintre doi vechi vecini: Austria si Germania, scrie Politico.

Cum le-a amintit o insula din Grecia austriecilor si germanilor ca sunt cei mai buni prietedusmani

Diferenta dintre austrieci si germani este ca aceea dintre o nava de lupta si un vals, a observat odata actorul vienez Cristoph Waltz, relateaza Politico.

HBO a dominat Primetime Emmy 2020

Canalul HBO, detinut de compania ATT, a dominat gala de decernarea a premiilor Primetime Emmy, obtinand 30 de trofee, printre care pentru cel mai bun serial dramatic, 039;039;Succession039;039;, si pentru cea mai buna miniserie, 039;039;Watchmen039;039;, in timp ce Apple.

Cum s-au imbracat vedetele la Premiile Emmy 2020 fara a mai sosi pe Red Carpet

Premiile Emmy s-au mutat anul acesta in lumea virtuala, la fel cum s-a intamplat cu majoritatea evenimentelor importante in contextul pandemiei. Iata cum s-au imbracat vedetele la Premiile Emmy 2020 fara a mai sosi pe red carpet! .

Cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy

An de an, Premiile Emmy reprezentau nu doar o importanta gala de premiere pentru industria televiziunii, ci si o ocazie pentru staruri de a afisa tinute spectaculoase pe red carpet. Iata cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy.

Cele mai memorabile aparitii de la Premiile EMMY

Se apropie editia din acest an a Galei Premiilor Emmy, ocazie sa privim in urma si sa facem o selectie a celor mai memorabile aparitii ale vedetelor pe covorul rosu al prestigioasei ceremonii.

Actritele din Friends s-au reunit la Premiile Emmy 2020

Gala digitala de decernare a Premiilor Emmy 2020 a adus o multime de surprize, printre care si o reuniune neasteptata a actritelor din Friends. Este vorba despre Jennifer Aniston, Courteney Cox si Lisa Kudrow.

Machiajele de la Premiile Emmy 2020

Dincolo de aparitiile vestimentare, vedetele au afisat look-uri impecabile si din punct de vedere al machiajului la Emmy 2020. Iata pentru ce stiluri de make up au optat in prima editie digitala a importantei ceremonii.

Cei mai greu de ucis oameni din istoria noastra. Au supravietuit otravii, gloantelor, streangului si grenadelor

Se spune ca viata omului este ca un fir de abur: se arata putintel si apoi piere. in schimb, in istoria omenirii au existat oameni care au fentat moartea, reusind sa scape din niste situatii greu de imaginat. Mai multe detalii despre cei care au supravietuit otravii, gloantelor, streangului si grenadelor, in acest articol. Cine .

Orban: in Moldova bate un vant de schimbare. Cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane

Premierul Ludovic Orban a sustinut duminica, la Iasi, ca in Moldova bate un vant de schimbare, iar cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane. Citeste si Orban: Moldova va avea in urmatorii 10 ani trei autostrazi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )