Libnet.ro
UNICEF

00:07

De acum, faci cumparaturi online mai linistit: schimbarea din Chrome care te ajuta enorm

Playtech Playtech,
De acum, faci cumparaturi online mai linistit: schimbarea din Chrome care te ajuta enorm

Pentru a te ajuta sa dormi mai linistit noaptea, Google aduce o modificare semnificativa browserului Chrome, cand vine vorba de achizitii online. Numarul celor care au ajuns sa-si foloseasca. continuă pe Playtech

Cei mai bogati oameni din lume. 26 de persoane au jumatate din averea globala

Jumatate din averea lumii este detinuta de doar 26 de persoane. Populatia totala a lumii insumeaza 7,8 miliarde de oameni. Astfel, Antonio Guterres, secretarul general al ONU, spune ca lumea sufera de inegalitate. Cele mai bogate 26 de persoane din lume detin jumatate din averea globala. Restul este detinut de 7,8 miliarde de oameni 26 .

Belgia impune restrictii pentru mai multe judete din Romania

Belgia si-a actualizat sambata lista referitoare la regimul calatoriilor si a pus mai multe judete din Romania pe lista rosie a riscului epidemiologic, ceea ce inseamna ca pentru cetatenii romani care vin in Belgia din aceste zone vor fi obligatorii carantina timp de 14 zile si testarea COVID-19. Pe de alta parte, Belgia impune restrictii si propriilor cetateni in relatia cu Romania, scrie Digi24.

Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei

Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei, iar actiunile retailerului au crescut cu 40% in 2020, pe masura ce Jeff Bezos se pregateste sa devina primul om cu o avere de 200 de miliarde de dolari, scrie Mediafax.

Care este, de fapt, al doilea cel mai mare salariu din magazinele Lidl

Incepand din data de 1 martie, cel mai mic salariu oferit angajatilor retailerului german Lidl a crescut de la suma de 2. 100 de lei in mana, la 2. 500 de lei. Dar, care sunt cele mai mari venituri pe care le ofera compania si cui? Aflati raspunsul la aceasta intrebare in paragrafele urmatoare. Al doilea cel .

Ce mai face fiica Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama din Romania. Iata care este acum relatia dintre cele doua

Adriana Iliescu a surprins intreaga tara, in urma cu aproximativ 16 ani, cand a decis sa aduca pe lume un copil. La acea vreme, in calitate de cea mai varstnica mama din Romania, a nascut-o pe micuta.

Hackerul adolescent care a speriat unele dintre cele mai mari vedete din lume

Un hacker adolescent din Florida este creierul din spatele operatiunii de spargere a conturilor de Twitter a mai multor celebritati, politicieni si moguli, care a avut loc in decursul lunii.

EXCLUSIV TOP 5 cei mai activi politicieni din Parlament. Florin Iordache, cifre record

Florin Iordache este deputatul cu cele mai multe luari de cuvant in Parlament. Pana in prezent, in legislatura 2016-2020, fostul ministru al Justitiei s-a adresat Plenului Parlamentului de aproape 3. 000 de ori,.

Compania Franklin Templeton a finalizat cea mai mare tranzactie din istoria ei

Compania Franklin Templeton a finalizat achizitia Legg Mason, aceasta fiind cea mai importanta achiz.

Stare de dezastru in al doilea cel mai populat stat din Australia. Locuitorii din Melbourne au interdictie de a circula noaptea

Victoria, al doilea cel mai populat stat australian, a declarat stare de dezastru din cauza epidemiei de COVID-19. Printre masurile exceptionale adoptate, locuitorii capitalei Melbourne au primit interdictia de a.

Florin Citu: Vesti excelente pentru romani! Este cea mai mare suma din ultimii 10 ani!

Florin Citu a facut un nou anunt, sambata, pe Facebook, de data aceasta despre economia Romaniei. Ministrul Finantelor afirma ca dupa sapte luni suma investita de Romania este cea mai mare din ultimii 10 ani, astfel ca poate garanta cresterea economica incepand cu anul 2021.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )