Libnet.ro
UNICEF

09:15

Compania Franklin Templeton a finalizat cea mai mare tranzactie din istoria ei

România Liberă România Liberă,
Compania Franklin Templeton a finalizat cea mai mare tranzactie din istoria ei

Compania Franklin Templeton a finalizat achizitia Legg Mason, aceasta fiind cea mai importanta achiz. continuă pe România Liberă

Florin Citu: Vesti excelente pentru romani! Este cea mai mare suma din ultimii 10 ani!

Florin Citu a facut un nou anunt, sambata, pe Facebook, de data aceasta despre economia Romaniei. Ministrul Finantelor afirma ca dupa sapte luni suma investita de Romania este cea mai mare din ultimii 10 ani, astfel ca poate garanta cresterea economica incepand cu anul 2021.

Atractii sportive inedite in cea mai mare baza de agrement din nordul Moldovei

Sporturi inedite la cel mai mare parc de agrement din Moldova. La Cornisa, in municipiul Botosani autoritatile locale au hotarat autorizarea practicarii in cadrul bazei, a artelor martiale, zumba,patinaj pe role, badminton sau tenis cu piciorul.

Cea mai mare schimbare pentru carduri bancare tocmai a fost anuntata

In ultima perioada parea ca a fost uitata problema degradarii mediului si a incalzirii globale. Conditiile actuale par mult mai stringente, iar pericolul imediat se simte mai accentuat.

Lumea, aproape de cea mai mare provocare sanitara din istorie: ciocnirea pandemiei de COVID-19 cu gripa sezoniera. Virusolog: Sa ne pregatim pentru ce este mai rau

Pe masura ce se apropie sezonul rece, specialistii din intreaga lume sunt tot mai preocupati de modul in care noul coronavirus va interactiona cu numeroasele alte virusuri sezoniere prezente de la inceputul.

REPORTAJ Dulcele arid al Cretei: voiaj, in ciuda pandemiei, in cea mai mare insula a Greciei

In insula Creta, ce poate fi mai incantator decat o inghetata cu fistic, savurata la umbra unui palmier, cand picioarele goale se joaca in nisipurile albe si aurii. Asa, fara griji, se pleaca in explorarea farmecului discret al stancilor golase si al cochetelor orase cretane.

Povestea tragica a gravidelor rapuse de COVID-19. Boala le-a rapit cea mai mare bucurie a vietii

Sarcina este unul dintre cele mai frumoase momente din viata unei femei si mai ales din cea de familie. Soarta nu a fost insa de partea a doua femei insarcinate, care au pierdut lupa cu noul coronavirus si au.

Romania primeste de la Uniunea Europeana peste 25.000 de flacoane de Remdesivir, a doua cea mai mare cantitate dupa Spania

Remdesivir, singurul tratament antiCOVID-19 omologat in Uniunii Europene, va ajunge si in Romania la inceputul lunii august. Ministerul Sanatatii anunta, luni, ca tara noastra va beneficia de o.

Romania are cea mai mare rata de deces la pacienti cu Covid-19 din Uniunea Europeana

Romania a urcat de pe locul 2 pe prima pozitie in topul negru al deceselor in randul pacientilor inf.

Florin Citu, anunt de ultima ora despre pensii: Este cea mai mare suma pe care au primit-o pensionarii vreodata

Florin Citu a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum cere legea, dar esalonat. Potrivit ministrului de Finante, procentul de majorare a pensiilor in perioada urmatoare va fi stabilit de Executiv si va fi strict o decizie politica.

Franklin Templeton a finalizat achizitia managerului de active Legg Mason

Franklin Templeton a anuntat luni ca a finalizat achizitia managerului de active Legg Mason Inc. si a managerilor sai de investitii specializate, iar organizatia extinsa administreaza acum active in valoare totala de 1,4 trilioane de dolari, conform news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )