Libnet.ro
UNICEF

23:15

Acum E OFICIAL! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN

B1 B1,
Acum E OFICIAL! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata. continuă pe B1

GATA! Anamaria Prodan a facut ANUNTUL SOC dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE! Acum, e OFICIAL!

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf.

GATA! Cabral a facut ANUNTUL SOC dupa 8 ani de CASNICIE cu Andreea! NIMENI NU SE ASTEPTA la asa ceva!

Cabral si actuala sotie, Andreea, formeaza un cuplu de 12 ani, dar sunt casatoriti de 8.

GATA, S-A SATURAT! VIORICA de la Clejani a facut ANUNTUL SOC dupa 25 de ani de CASNICIE cu IONITA!

Viorica de la Clejani este foc si para pe femeile care se dau la barbatii insurati! Ea este casatorita de 25 de ani cu Ionita si isi apara familia precum o leoaica! Pentru a le linisti pe.

DELIA Matache a facut ANUNTUL SOC dupa OPT ANI de casnicie cu Razvan! NIMENI NU SE ASTEPTA la asa ceva ...

Delia Matache si Razvan Munteanu sunt casatoriti de peste opt ani! Delia se declara extrem de fericita alaturi de barbatul iubit. De curand, ea a vorbit despre relatia cu sotul ei, pentru Viva. Da, se.

SOC! Petre Roman A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL care i-a SOCAT PE TOTI!

Petre Roman, ajuns acum la 73 de ani, este complet schimbat. DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL CUMPLIT! Fostul premier se imbraca si arata ca un.

Cand se difuzeaza ultimul episod din Insula Iubirii, sezonul 5. Antena 1 a facut anuntul oficial

Ultimul episod din Insula Iubirii, sezonul 5, se apropie cu pasi repezi. Din pacate, fanii emisiunii se pregatesc sa-si ia adio de la formatul special al iubirii care a facut furori in randul doamnelor si doamnisoarelor si nu numai. Cand se va difuza ultimul episod al aventurilor din Thailanda? Cand se difuzeaza ultimul episod din .

ROMANIA, iN LACRIMI pentru Mihai Constantinescu! SOTIA artistului a facut ANUNTUL TRIST!

Durere mare pentru apropiatii lui Mihai Constantinescu! DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO SANSA! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL CUMPLIT! Aflat de aproape sase luni in coma, starea lui de.

Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, in Romania. Ce se intampla in zonele cu risc seismic

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs, marti, in judetul Buzau. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISUBIF) a anuntat ca in urma verificarilor efectuate nu s-au inregistrat efecte ale cutremurului. Pompierii verifica in continuare cladirile cu risc seismic din Centrul Vechi al Capitalei. Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, .

Mai ceva ca divele din SUA. Ce a facut Mihaela Radulescu, dupa ce a filmat pentru MasterChef, la PRO TV

Mihaela Radulescu are un stil de viata care aduce cu cel al divelor din Statele Unite ale Americii. Dupa ce a filmat pentru MasterChef, vedeta a fost condusa direct la aeroport, unde a beneficiat de un tratament special. Mihaela a parasit pentru scurt timp Romania. Mihaela Radulescu a plecat direct spre aeroport dupa ce a .

Anuntul soc de la Dacia: Ce se intampla cu omologarile! Toti soferii romani trebuie sa citeasca rapid asta!

Constructorul de automobile Dacia a reusit o crestere usoara pe o piata, desi aceasta este tot mai afectata de procesil lent cu al procedurilor de omologare, potrivit profit. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )