Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mai ceva ca divele din SUA. Ce a facut Mihaela Radulescu, dupa ce a filmat pentru MasterChef, la PRO TV

Playtech Playtech,
Mai ceva ca divele din SUA. Ce a facut Mihaela Radulescu, dupa ce a filmat pentru MasterChef, la PRO TV

Mihaela Radulescu are un stil de viata care aduce cu cel al divelor din Statele Unite ale Americii. Dupa ce a filmat pentru MasterChef, vedeta a fost condusa direct la aeroport, unde a beneficiat de un tratament special. Mihaela a parasit pentru scurt timp Romania. Mihaela Radulescu a plecat direct spre aeroport dupa ce a . continuă pe Playtech

Cum o chema, de fapt, pe Mihaela Radulescu inainte sa fie cunoscuta. Vedeta si-a schimbat numele de rusine!

Mihaela Radulescu supranumita Diva de Monaco castiga sute de mii de euro din televiziune, iar asta se datoreaza, evident, talentului si porfesionalismului sau. Toata lumea o cunoaste pe vedeta tv dupa numele Mihaela Radulescu 50 de ani), insa putini stiu ca de fapt nu acesta este numele ei real. Cum o chema pe .

Mihaela Radulescu are emotii. Fiul sau de 15 ani are o iubita majora!

Mihaela Radulescu traieste primele emotii in calitate de mama de baiat ajuns la varsta adolescentei. Ayan are o prima relatie amoroasa asumata. Cu o tanara majora.

RUSINICA! Mihaela Radulescu a dat jena la o parte si a recunoscut TOT despre relatia cu Felix: De 5 ani am avut UNA SINGURA... (FOTO)

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner traiesc, de cativa ani, o frumoasa poveste de dragoste. RAMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU!PRIMELE IMAGINI CU LOCUL DE VECI! ROMANIA E iN LACRIMI GALERIE FOTO) Chiar.

Stare de urgenta in SUA. Cel mai puternic uragan din ultimii 30 de ani face prapad

Cel mai puternic uragan din ultimii 30 de ani a lasat in urmaimagini apocaliptice in Bahamas. Zeci de case au fost distruse in timp ce furtuna continua sa avanseze cu rafale de vant de peste 260.

Scandal la Fall In Love Festival duminica seara. Liam Gallagher nu a mai putut concerta din cauza unor probleme tehnice, desi venise in Romania

Probleme duminica seara la Fall In Love Festival, ce avea loc la Mogosoaia, acolo unde fostul solist al trupei Oasis, Liam Gallagher, nu a mai putut concerta din cauza unei probleme cu scena. Organizatorii au facut an.

Rod Laver: Nu exista cel mai bun jucator din toate timpurile

Rod Laver 81 de ani), legenda tenisului mondial, a declarat, luni, ca Roger Federer este cel mai bun jucator al generatiei sale, insa fostul jucator de tenis nu considera ca exista cel mai bun jucator din toate timpurile.

Adolescent de 16 ani, la volanul unui autoturism pe cel mai inalt drum din tara

Un tanar in varsta de 16 ani, din comuna Baia de Fier, a fost depistat la volanul unui autoturism in timp ce circula pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara. Baiatul a fost depistat in trafic.

Fratele celei mai bune gimnaste din lume ARESTAT pentru crima. Detalii de ultim moment

Tevin Biles-Thomas, in varsta de 24 de ani, fratele celei mai bune gimnaste din lume, Simone Biles, a fost arestat sub acuzatia de crima, scrie News. ro.

JULIAN EMANUEL, STRATEG-SEF BTIG: Cea mai masiva bula din istoria pietelor financiare sta sa explodeze

Bancile centrale vor actiona pentru a ridica randamentele obligatiunilor suverane, indica Emanuel Cea mai masiva bula din istoria pietelor financiare sta sa explodeze, spune Julian Emanuel, strateg-sef la firma de brokeraj BTIG, care adauga insa intr-un interviu la CNBC ca efectele vor fi pozitive, el facand referile la bula din piata obligatiunilor, unde valoarea titlurilor care ofera randamente negative se ridica la peste 17 trilioane de dolari.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Piata spatiilor industriale traverseaza cea mai buna perioada din istorie

Piata spatiilor industriale si logistice din tara noastra traverseaza cea mai buna perioada din istorie, atat din prisma cererii, cat si a ofertei, subliniaza Cushman and Wakefield Echinox, apreciind ca, in ultimii cinci ani, am asistat la o dublare a stocului total de astfel de spatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )