Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania. Ce se intampla cu cel mai puternic laser din lume

Playtech Playtech,
Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania. Ce se intampla cu cel mai puternic laser din lume

Dupa demiterea managereului de proiect si aducerea la conducerea institutului a unui personaj controversat, afirmatiile de coruptie au inceput sa apara la Institulul de la Magurele, unde este dezvoltat cel mare proiect laser european. Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania Institutul Magurele, din apropierea Bucurestiului, gazduieste cel mai puternic laser stiintific din lume, insa . continuă pe Playtech

Protest fara precedent in Romania: toate barurile si restaurantele din tara se inchid

Reprezentantii asociatiilor care reprezinta barurile si restaurantele din Romania au decis sa organizeze un protest fara precedent. Toate localurile din tara vor fi.

ACUZATII fara precedent ale unei vedete afectate de COVID-19: Unul dintre voi a facut asta! (VIDEO)

Pandemia de COVID-19 nu cruta deloc nici vedetele de la Hollywood. Cel mai recent caz este cel al actritei Sharon Stone, marcata de faptul ca boala a ajuns si la sora sa, Kelly, in ciuda faptului ca a respectat.

Lidl Romania face asta chiar in plina criza. Gest fara precedent de la retailer

Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, Lidl va sustine recrutarea si formarea cadrelor didactice din 28 de comunitati vulnerabile, pentru a putea oferi educatie de calitate celor peste 2.

Cum se fura lemne in Romania. Dezvaluiri fara precedent din interior

In fata camerei de luat vedrei, GHeorghe Calancea, padurar pana in martie la Ocolul Silvic Carlibaba din judetul Suceava, isi asuma furtul de lemne si descrie mecanismul hotiei, derulata impreuna cu sefii lui. Acuzat fiind de procurori intr-un dosar penal, acesta spune ca si asa nu mai am ce pierde la ora actuala, potrivit Libertatea. ro.

Imagini fara precedent de la o maternitate din Romania. Ce mancare primesc mamele

In spatiul public au aparut imagini revoltatoare cu mancarea, pe care pacientele unei maternitati din Romania o primesc zilnic din partea unitatii medicale. Reprezentantii unitatii se apara si spun ca ei nu furnizeaza alimentele respective. Ce mancare primesc pacientele unei maternitati din Romania O mamica internata la Maternitatea din Sibiu a fotografiat meniul oferit de .

Anunt fara precedent facut de Lidl Romania. Nemtii vor spulbera tot pe piata din tara noastra

Nemtii de la Lidl au ambitii mari! Conducerea lantului de magazine vrea sa ajunga pe primul loc in Romania, in ceea ce priveste comertul local! in prezent, lantul de magazine se afla pe locul 3, la o distanta de 2 miliarde de lei de locul 1, ocupat de fratii de la Kaufland. Lidl vrea sa .

HoReCa isi suspenda activitatea! Protest fara precedent al reprezentantilor

Masurile adoptate de Guvern in plina pandemie de coronavirus au adunat reprezentantii HoReCa intr-un protest fara precedent. Organizatia din industria ospitalitatii isi suspenda activitatea. HoReCa a decis suspendarea activitatii Pandemia de coronavirus a inchis restaurantele din Romania, spre disperarea celor din domeniu. Drept urmare, reprezentantii Organizatiei Patronale HORA au anuntat ca vor organiza un protest .

Fenomenul fara precedent care a luat amploare in alimentatia romanilor. Totul este determinat de frica de virus

Pandemia coronavirusului s-a schimbat foarte mult in ceea ce priveste viata moderna, cum lucram, socializam si chiar cum mancam. A lua masa in oras este o amintire indepartata. insa din punct de vedere nutritional, oamenii nu au prosperat exact in fata pandemiei. Fenomenul fara precedent care a luat amploare in alimentatia romanilor inainte de a .

OMS, apel fara precedent despre coronavirus: Este in interesul national al tarilor sa coopereze!

Organizatia Mondiala a Sanatatii lanseaza un avertisment fara precedent in ceea ce priveste evolutia alarmanta a pandemiei de coronavirus in toata lumea.

Plecare soc din TV. Pandele a ramas fara cel mai important om. Ce s-a intamplat

La inceputul lunii martie, in sedinta CNA de la acea data, acorda licenta locala de emisie postului de televizune Metropola TV, post detinut de Primaria orasului Voluntari, prin principalii actionari, Consiliul Local Voluntari si echipa de fotbal FC Voluntari. Alexandru Cautis, al nici o zi de emisie, pleaca de la conducerea postului TV Astazi ar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )