Libnet.ro
UNICEF

09:00

Plecare soc din TV. Pandele a ramas fara cel mai important om. Ce s-a intamplat

Playtech Playtech,
Plecare soc din TV. Pandele a ramas fara cel mai important om. Ce s-a intamplat

La inceputul lunii martie, in sedinta CNA de la acea data, acorda licenta locala de emisie postului de televizune Metropola TV, post detinut de Primaria orasului Voluntari, prin principalii actionari, Consiliul Local Voluntari si echipa de fotbal FC Voluntari. Alexandru Cautis, al nici o zi de emisie, pleaca de la conducerea postului TV Astazi ar . continuă pe Playtech

Cine e Andra Maftei, cel mai tanar candidat la alegerile locale 2020

Partidul Puterii Umaniste social- liberal) propune pentru postul de primar al comunei Sacosu Turcesc din judetul Timis pe cel mai tanar candidat de la aceste alegeri locale.

Cine e Andra Maftei, cel mai tanar candidat la alegerile locale 2020

Partidul Puterii Umaniste social- liberal) propune pentru postul de primar al comunei Sacosu Turcesc din judetul Timis pe cel mai tanar candidat de la aceste alegeri locale.

Economia a scazut in al doilea trimestru cu cel mai sever ritm de la inceputul anilor 1990. Ce spun economistii

Datele privind PIB indica ajustarea economiei in al doilea trimestru al anului curent cu cel mai sever ritm de la inceputul anilor 1990, evolutie determinata de incidenta pandemiei si consecintele acestui soc fara precedent in perioada postbelica. Astfel, PIB-ul a scazut cu un ritm trimestrial de 12. 3% in trimestrul al doilea, dupa cresterea cu 0. 3% din primul trimestru, se arata intr-un raport destinat investitorilor, transmis vineri de Banca Transilvania. La randul lor, BCR isi mentine prognoza de crestere economica de -4,7% in 2020, amintind ca INS a mentionat in comunicatul de astazi ca datele din trimestrul doi sunt supuse incertitudinilor si ca revizuirile viitoare ale datelor ar putea fi mai mari decat de obicei.

Situatie halucinanta in Capitala! Spitalul ramas fara medici infectionisti

Situatie disperata la spitalul CFR Witting din Capitala. Unitatea spitaliceasca este suport COVID, insa in plina pandemie a ramas fara medici infectionisti, epidemiologi, iar sectia ATI este inchisa.

Cel mai mare bacsis pe care l-a primit un roman in Anglia. A livrat pizza si a avut o mare surpriza

Surpriza uriasa care i-a lasat o amintire impresionanta unui roman plecat in Anglia. A livrat pizza unor tineri care i-au facut o bucurie imensa fara sa-si dea seama. De ce a avut parte Ovidiu? Ovidiu le-a livrat pizza, ei i-au schimbat viata Doi tineri vloggeri cunoscuti in Marea Britanie au lansat o provocare pentru cel .

Raed Arafat, previziune sumbra privind sansele pacientilor cu boli cronice: Asta ne sperie cel mai mult

Seful DSU, Raed Arafat, se arata extrem de revoltat vizavi de iresponsabilitatea mai multor cetateni cu privire la sanatatea publica. Acesta considera ca fiecare trebuie sa ia deciziile pe cont propriu, dar fara a-i pune in pericol pe cei din jur. Sistemul sanitar, pus la pamant de pandemia de COVID-19 Raed Arafat a vorbit in .

Cel mai scump accident din lume. Totalul pagubelor, peste 3,5 milioane de euro

Zilele trecute undeva in Alpii elvetieni a avut loc cel mai scump accident din lume, mai exact in valoare de 3 milioane de lire sterline. Masinile implicate, tineti-va bine, au fost trei bolizi de lux, pe care le poti achizitiona doar daca mamica si taticu au cateva zeci de milioane puse de-o parte doar pentru .

Tragedie pentru Giovanni Becali. A murit cel mai bun prieten. Cat de cunoscut era in Romania

Doliu pentru Giovanni Becali! Cel mai bun prieten al sau a murit de coronavirus. Este vorba despre Mihai Stancu, director al Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor. Giovanni Becali, in doliu dupa ce i-a murit cel mai bun prieten Personaj extrem de controversat, Mihai Stancu a fost intre 1995 si 2004 adjunctul .

Fratii Dedeman dau o noua lovitura de proportii. Cel mai mare magazin din Bucuresti

Fratii Dragos si Adrian Paval, care detin Dedeman, bifeaza o noua lovitura: extinderea celui mai vechi magazin din Bucuresti al companiei, pe un teren de 2,9 hectare cumparat cu 3 milioane de euro de la CELPI. Dedeman vrea sa extinda cel mai vechi magazin din Bucuresti Dedeman a cumparat un teren de 2,9 hectare in .

Cati bani castiga Andra in fiecare luna. Este cel mai bine platita din Romania

Cine isi doreste sa o aiba pe Andra la vreun eveniment important, trebuie sa stie cati bani ar trebui sa scoata din buzunar pentru ca artosta sa cante un minut. Cati bani castiga Andra in fiecare luna Andra Maruta ocupa un loc in topul preferintelor romanilor. Frumoasa artista a reusit insa sa stranga o reala .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.222 seconds )