Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acuzatii fara precedent in cazul de la Caracal. Sorin Ovidiu Balan: Dinca a fost anuntat ca Alexandra a sunat la 112

Antena3 Antena3,
Acuzatii fara precedent in cazul de la Caracal. Sorin Ovidiu Balan: Dinca a fost anuntat ca Alexandra a sunat la 112

Acuzatii fara precedent in cazul de la Caracal, facute de Sorin Ovidiu Balan. Realizatorul TV a facut dezvaluiri de-a dreptul socante in emisiunea Editie Speciala de la Antena 3. Nu s-a. continuă pe Antena3

Familia Luizei Melencu, acuzatii fara precedent: Domnul Banila acopera adevaratii faptasi. Acei procurori care nu si-au facut datoria sunt complici la crime

Familia Luizei Melencu alansat acuzatii fara precedent dupa declaratiile facute de procurorul-sef DIICOT, Felix Banila. Nu avem incredere in acel excroc: Luiza traieste!. Domnul.

VIDEO Cazul Caracal. Seful DIICOT: A fost extinsa urmarirea penala in rem pentru complicitate la omor, dupa o plangere vizand-o pe sotia lui Gheorghe Dinca

Procurorii au extins urmarirea penala in cazul Caracal si pentru complicitate la omor, in urma unei plangeri a familiei Luizei Melencu vizand-o pe sotia lui Gheorghe Dinca, a declarat seful DIICOT, Felix Banila. El a sustinut vineri o declaratie de presa despre cazul Caracal, preluat de structura centrala a DIICOT in 1 august, fara sa raspunda la intrebari si sa comunice foarte multe informatii noi, facand practic o cronologie a cazului.

BOMBA in Romania: ELODIA E VIE! Ce se intampla in misterul anului e FARA PRECEDENT

Cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu a socat o tara intreaga si a generat zeci de ipoteze, fiind ani buni in atentia presei. Nici pana astazi nu se stie ce s-a intamplat cu adevarat cu Elodia sau ce.

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu, marturisiri cutremuratoare: Vorbesc cu disperare, Luiza nu e moarta

Procurorii care se ocupa de cazul Caracal ofera foarte rar detalii despre desfasurarea anchetei, iar atunci cand o fac nu aduc niciun element de noutate pe langa informatiile care sunt deja publicate in presa. Mama Luizei Melencu vrea sa afle ce se intampla cu fiica ei, despre care crede ca este inca in viata. Cazul .

Cazul Caracal, subiect de campanie electorala: cum l-a atacat Dancila pe Iohannis

Pozitia Vioricai Dancila in politica din Romania este una foarte vulnerabila la aceasta ora, iar drama prin care trece este evidenta din declaratiile agresive. intr-un discurt prin care o atacat-o pe Viorica Dancila si problemele cauzate de PSD pentru oamenii din Romania, presedintele Iohannis a facut niste mentiuni referitoare la cazul Caracal. Mai precis, a .

Dezvaluiri de ultima ora despre cazul Caracal. Politistii au vazut masina lui Dinca la ora 13.30, iar imaginile rapirii Alexandrei la ora 14.00

Dezvaluiri de ultima ora despre cazul Caracal. Berta Popescu a prezentat in emisiunea Editie Speciala filmul evenimentelor din ziua rapirii Alexandrei Macesanu. Conform unui raport MAI, la ora.

DIICOT ar putea face lumina azi in cazul Caracal. Informatii noi despre evolutia anchetei

DIICOT ar putea face lumina azi in cazul Caracal. Felix Banila va face declaratii despre evolutia anchetei dupa cele 35 de zile de perchezitii la locul crimelor. Intre timp, Gheorghe Dinca a fost audiat din nou.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca, principalul suspect in dosar, si-a schimbat declaratiile (VIDEO)

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! in timp ce procurorii DIICOT vorbeau cu parintii Alexandrei Macesanu, la Politia Romana avea loc interogatoriul lui Gheorghe Dinca cu avocatii familiilor. Cu.

Cum s-a vazut cazul Caracal la TV si de unde si-au luat romanii adevarul

Cazul Caracal a devenit un fenomen national in luna august, iar televiziunile au profitat la maxim de acest lucru, un detaliu care s-a reflectat in audiente. in luna in care parea ca se.

Cazul Caracal. Procurorul Cristian Popescu, cel care a descins abia la 6 dimineata in casa lui Gheorghe Dinca, va fi pus sub invinuire de Sectia Speciala

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ) va incepe saptamana viitoare urmarirea penala pe numele procurorului Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Judecatoriei Caracal, si ale altor trei politisti, in cazul din Caracal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )