Libnet.ro
UNICEF

01:05

ACUZATII GRAVE la adresa lui MIHAI BENDEAC! Adevarul a iesit la iveala: E vorba de multi, muti bani!

B1 B1,
ACUZATII GRAVE la adresa lui MIHAI BENDEAC! Adevarul a iesit la iveala: E vorba de multi, muti bani!

Bogdan Zolteanu, concurentul din finala iUMOR, l-a acuzat pe actorul Mihai Bendeac ca isi face meseria doar pentru bani, lucru a generat un scandal imens. Ai fost de patru ori si doar o. continuă pe B1

BOMBA BOMBELOR in lumea mondena: Mihai Bendeac si Delia au recunoscut OFICIAL ca au o relatie! De cand a inceput totul...

Actorul Mihai Bendeac a adresat o postare emotionanta colegei sale de platou Delia, alaturi de o poza mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa talentul Dumnezeiesc al.

Mihai Bendeac, implicat intr-un SCANDAL din care nu mai are cale de iesire: Esti un dobitoc!

Bogdan Zolteanu, concurentul din finala iUMOR, l-a acuzat pe actorul Mihai Bendeac ca isi face meseria doar pentru bani. Actorul nu s-a lasat mai prejos si i-a raspuns pe masura tanarului. Ai fost de.

Acuzatii GRAVE la adresa unui preot din Capitala. Enoriasii sunt SOCATI! A furat.... (FOTO)

Un preot din Bucuresti este acuzat ca a furat o bicicleta, pe care a incuiat-o apoi in biserica. De asemenea, acesta ar fi returnat-o abia dupa ce a fost adusa in discutie politia. Astfel,.

Acuzatii grave in Consiliul Local Focsani. Primarul vrea sa faca reclamatie la Consiliul Superior al Magistraturii

Totul a plecat de la un proiect de hotarare privind alocarea unor sume din bani din fondul de rezerva begetara aflat la dispozitia Consiliului Local.

Motivarea deciziei in dosarul brandului Arsenie Boca. Ce acuzatii grave au fost aduse de Biserica

Magistratii au motivat decizia prin care au respins plangerea Episcopiei Devei si Hunedoarei si a Manastirii Prislop, impotriva detinatorilor marcilor Arsenie si Boca Parintele. Reprezentantii Bisericii au solicitat ca icoanele sau alte obiectele de cult legate de numele lui Arsenie Boca nu aduc atingere marcilor industriale.

Da, e adevarat: Medicii au facut anuntul trist despre boala de care sufera Mihai Bendeac! E incurabila... Nu se mai poate face nimic...

Mihai Bendeaca recunoscut ca sufera de depresie. Si nu de curand, ci de o viata, dupa cum actorul a dezvaluit pe pagina sa de socializare. De asemenea, actorul a precizat ca a avut problema asta de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )