Libnet.ro
UNICEF

22:16

Acuzatii grave la adresa medicilor din Germania care au avut grija de tatal lui Florin Salam: ei doar ordona. Te incadrezi in regulile lor, insemnand sa te lasi incarcerat si manipulat asemeni victimelor lui Hitler

B1 B1,
Acuzatii grave la adresa medicilor din Germania care au avut grija de tatal lui Florin Salam: ei doar ordona. Te incadrezi in regulile lor, insemnand sa te lasi incarcerat si manipulat asemeni victimelor lui Hitler

Acuzatii grave la adresa medicilor din Germania, dupa moartea tatalui lui Florin Salam! Familia interpretului considera ca medicii s-au comportat inuman, nefiind muntumiti de felul in care acesta a fost. continuă pe B1

Primar din Germania: Prosperitatea orasului meu inseamna munca romanilor

Un orasel din Germania, aflat nu departe de granita cu Elvetia si Franta, numara o multime de locuitori banateni. Douazeci la suta dintre ei sunt romani, majoritatea din Timis, din comuna.

Zeci de mii de kurzi din Germania au protestat impotriva presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan

Manifestatie de amploarea la Koln, acolo unde zeci de mii de kurzi din Germania au demonstrat impotriva presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan. Oamenii au crititcat ofensiva lansata de presedintele turc.

Descoperire infioratoare in arhivele unui institut de cercetare din Germania. Apartin prizonierilor exterminati in lagare!

Un institut de cercetare de top din Germania a descoperit fragmente de trupuri si creiere folosite de medicii nazisti in experimentele lor infioratoare, in propria arhiva. Ramasitele i-au.

Cum ar fi reusit Rusia sa spioneze procesul electoral din SUA. Hillary Clinton face acuzatii grave

Candidata democrata la Casa Alba, Hillary Clinton, a declarat luni ca este ingrijorata de imixtiunile grave ale Rusiei in alegerile prezidentiale americane, transmite AFP. Posibila.

Localitatea din Romania care nu a avut niciodata medic. Peste 1.400 de oameni merg si cate 15 de kilometri pentru o simpla reteta

Cei peste 1. 400 de locuitori ai comunei Dimacheni din judetul Botosani nu au avut niciodata medic de familie titular. Oamenii sunt inscrisi pe listele medicilor din alte localitati si unii trebuie sa bata si cate 15 de kilometri pentru o banala reteta sau pentru un consult de rutina.

Un important predicator musulman radicalizat din Germania a fost arestat sub acuzatia de terorism

Sven Lau, unul dintre cei mai cunoscuti predicatori ai islamului radical in Germania, este acuzat de procurorii germani ca ar fi sprijinit o grupare terorista din Siria, relateaza publicatia germana FAZ. Fortele speciale ale politiei din Renania de Nord-Vestfalia l-au arestat in Monchengladbach pe barbatul in varsta de 35 de ani, care este considerat ca fiind unul dintre cei mai cunoscuti propagandisti salafisti in Germania.

O rusine, o umilinta, un dezastru. Ziarele din Germania au abordat la sange rezultatul dezamagitor inregistrat de partidul Angelei Merkel in alegerile din landul de bastina

O rusine, o umilinta, un dezastru, acestea sunt titlurile care s-au aflat pe primele pagini ale ziarelor nemtesti in urma rezultatelor dezamagitoare obtinute de.

Piata auto din Germania a crescut cu 8%

Inmatricularile de autoturisme noi in Germania, un indicator important al cererii in unul din cele mai importante sectoare ale primei economii europene, au revenit pe crestere in luna august dupa o scadere in luna iulie, arata datele statistice publicate vineri de Asociatia Producatorilor Germani de Automobile VDA), informeaza AFP, citata de Agerpres.

Ce spune Carmen Harra despre cuplurile din showbiz. Care este urmatorul divort rasunator

Carmen Harra a facut noi preziceri despre cuplurile din showbiz. Este vorba despre Antonia si Alex Velea, Bianca-Victor Slav, Brigitte si Ilie Nastase. Celebra autoare este convinsa ca Antonia si Velea nu vor.

Locuitorii unui sat din Italia, care sfideaza moartea, isi dezvaluie secretul

Cercetatorii americani care au studiat mai multi batrani cu varste de peste 100 de ani care traiesc intr-o regiune din apropiere de Salerno, in sudul Italiei, au descoperit ca, spre diferenta de alte persoane, din corpul acestora lipseste, aproape in totalitate, un anumit marker sanguin, scrie AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2959 seconds )