Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce spune Carmen Harra despre cuplurile din showbiz. Care este urmatorul divort rasunator

Antena3 Antena3,
Ce spune Carmen Harra despre cuplurile din showbiz. Care este urmatorul divort rasunator

Carmen Harra a facut noi preziceri despre cuplurile din showbiz. Este vorba despre Antonia si Alex Velea, Bianca-Victor Slav, Brigitte si Ilie Nastase. Celebra autoare este convinsa ca Antonia si Velea nu vor. continuă pe Antena3

Carmen Harra anunta un scandal urias intre EBa si Sida: Se vor lupta multa vreme pentru...

Dupa ce a prezis divortul Elenei Basescu, Carmen Harra face noi dezvaluiri despre viitorul celor doi. Elena Basescu a anuntat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca a divortat de sotul ei,.

Carmen Harra a prevazut divortul Elenei Basescu! Iata ce declara in 2013!

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au anuntat ieri ca divorteaza, dupa mai bine de patru ani de casatorie si doi copii avuti impreuna. Elena si Bogdan si-au incheiat socotelile pe cale amicala, la notarul public. Carmen Harra le-a prevazut insa divortul, in anul 2013.

Acest pas spre mariaj a fost motivat de alti factori. Carmen Harra a prezis inca de acum 3 ani divortul dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu

Carmen Harra a prezis corect! Aceasta nu a crezut in casnicia Elenei Basescu cu Bogdan Ionescu, inca de acum trei ani, cand a precizat chiar si motivele pentru care cei doi s-ar desparti,.

Cei doi parinti din Iasi care si-au abuzat si infometat cei patru copii, condamnati definitiv la inchisoare

Dupa luni de zile in care nu s-a luat nicio masura, cei doi parinti din Iasi care si-au abuzat si infometat cei patru copii vor ajunge dupa gratii. Magistratii au decis definitiv ca parintii sa.

Radu Vatcu, Extreme Travel: Unii calatoresc citind o carte, eu imi doresc sa scriu propria mea carte despre experientele din calatorii

Radu Vatcu este un antreprenor care are putin timp liber pentru ca este mereu plecat pe alte continente, spre varfuri de munte, in jungle, in triburi din Etiopia sau la capat de lume. Pare un paradox, dar calatoriile sunt pasiune si business, timp.

Locuitorii unui sat din Italia, care sfideaza moartea, isi dezvaluie secretul

Cercetatorii americani care au studiat mai multi batrani cu varste de peste 100 de ani care traiesc intr-o regiune din apropiere de Salerno, in sudul Italiei, au descoperit ca, spre diferenta de alte persoane, din corpul acestora lipseste, aproape in totalitate, un anumit marker sanguin, scrie AFP.

Business Report:Ministerul Transporturilor - ultimatum pentru unul dintre constructorii de pe Autostrada Transilvania;A doua agentie de turism din Romania care isi anunta insolventa in plin sezon al vacantelor;Precizarile patronului Mareea, dupa intrarea

Ford a ajuns sa vanda un B-Max la doua luni. De ce nu cumpara romanii cea mai avansata masina produsa vreodata la ei acasa. Romanii au cumparat doar trei autoturisme Ford B-Max in primele. Statistica neagra care impune stringenta de la ANAF: Blocarea accesului companiilor controlate la contestatii corecte. O statistica macabra, intrata in posesia cursdeguvernare. ro arata necesitatea ca ANAF sa rezolve.

FOTO. Cum arata cel mai mare PARC de distractii acoperit din lume, care a costat un MILIARD de dolari

IMG Worlds of Adventure, un parc de distractii care a costat peste 1 miliard de dolari si a necesitat trei ani pentru realizare, si-a deschis portile.

Polemici in UE pe migratie: Merkel critica statele din est care nu accepta refugiati, iar Polonia acuza aceasta politica daunatoare

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a denuntat lipsa de solidaritate a tarilor central si est-europene in criza imigratiei, atragand replica Poloniei, care sustine ca sistemul UE de distribuire a refugiatilor reprezinta o incalcare a suveranitatii.

Reactia unui american la filmarea unor turisti din SUA care desfiinteaza Romania, dupa o vizita la Cluj

Filmul postat de cuplul de americani care nu contenesc in a-i jigni pe romani a produs valuri in mediul virtual. Clipul a fost accesat de aproximativ 200. 000 de ori si a strans peste 1. 000 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )