Libnet.ro
UNICEF

18:15

Acuzatii grave la adresa ministrului Sanatatii: Echipa de control trimisa la Spitalul din Galati era condusa de un medic veterinar

Antena3 Antena3,
Acuzatii grave la adresa ministrului Sanatatii: Echipa de control trimisa la Spitalul din Galati era condusa de un medic veterinar

Acuzatii grave la adresa echipelor de control trimise de ministrul Sanatatii. Conducerea Spitalul Judetean Galati si autoritatile judetene spun ca un veterinar, care a fumat in birou si nu a respectat normele de protectie, a fost trimis pentru a face verificari la unitatea spitaliceasa. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa Ministerului Sanatatii: ii imbolnaviti de inima pe oameni! Transmiteti depresie comunitara!

In urma bilantului prezentat in cursul zilei de ieri de catre Grupul de Comunicare Strategica, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis pe Facebook un mesaj adresat Ministerului Sanatatii prin care il acuza de manipulare si dezinformare, sustinand ca datele transmise cu privire la numarul bolnavilor din Capitala este fals. Mai mult, aceasta a subliniat ca .

SUA aduc acuzatii grave la adresa sefului OMS: Cumparat de China

Secretarul de Stat american Mike Pompeo il acuza pe directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) Tedros Adhanom Ghebreyesus de faptul ca a fost cumparat de Guvernul chinez, scriu doua ziare britanice, potrivit AFP.

ULTIMA ORA! Se cere demisia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru

Deputatul Steluta Cataniciu, presedintele PPU social-liberal) Bucuresti, i-a cerut demisia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dupa declaratia ministrului de miercuri. Am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectand niste reguli sau instigand sa nu respectam niste reguli, a spus ministrul.

in ce conditii se va aplica carantina regionala sau zonala. Ordinul ministrului Sanatatii

Carantina zonala se va aplica atunci cand rata de infectare va fi peste nivelul de alerta, adica intr-o anumita localitate se vor inregistra 3 cazuri la 1000 de locuitori, dar si acolo undegradul de ocupare al paturilor, atat pe sectiile COVID, cat si pe sectiile ATI va fi peste 90% cu pacienti din zona respectiva. Asa prevede un ordin al ministrului Sanatatii, Nelu Tataru.

Medicii ATI lanseaza acuzatii grave la adresa directorului Adrian Streinu-Cercel

Societatea Romana de Anestezie Terapie Intensiva SRATI), condusa de medicul Serban Bubenek, se opune detasarii medicilor si asistentilor ATI la Institutul Matei Bals, acuzand un abuz de putere comis de directorul institutului, medicul Adrian Streinu Cercel, care de 11 ani nu a organizat concurs pentru conducerea Sectiei de Terapie Intensiva, sectie care, contrar dispozitiilor legale are la conducere un medic care nu este de specialitate.

Acuzatii grave la adresa unei pisici: Sotia mea a ramas insarcinata din cauza ei!

Linistea din sanul unei familii s-a sfarsit din cauza unei pisici. Mai precis, capul familiei o acuza pefelinade sarcina neplanuita a partenerei sale de viata. Cuplul, care are deja un copil,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )