Libnet.ro
UNICEF

00:07

Acuzatii grave la adresa unei pisici: Sotia mea a ramas insarcinata din cauza ei!

B1 B1,
Acuzatii grave la adresa unei pisici: Sotia mea a ramas insarcinata din cauza ei!

Linistea din sanul unei familii s-a sfarsit din cauza unei pisici. Mai precis, capul familiei o acuza pefelinade sarcina neplanuita a partenerei sale de viata. Cuplul, care are deja un copil,. continuă pe B1

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa Ministerului Sanatatii: ii imbolnaviti de inima pe oameni! Transmiteti depresie comunitara!

In urma bilantului prezentat in cursul zilei de ieri de catre Grupul de Comunicare Strategica, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis pe Facebook un mesaj adresat Ministerului Sanatatii prin care il acuza de manipulare si dezinformare, sustinand ca datele transmise cu privire la numarul bolnavilor din Capitala este fals. Mai mult, aceasta a subliniat ca .

Cozmin Gusa il umileste cumplit pe Marcel Pavel! Acuzatii grave la adresa acestuia! Reactia fulger a artistului

Infectat cu coronavirus, Marcel Pavel a traversat una dintre cele mai dificile perioade ale vietii lui. Artistul a trecut prin momente cumplite si a fost nevoit sa respire folosind aparatele de oxigen. Pe langa acest lucru, a mai fost nevoit sa suporte si energia negativa transmisa de oameni de la care nu s-ar fi asteptat niciodata.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )