Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cozmin Gusa il umileste cumplit pe Marcel Pavel! Acuzatii grave la adresa acestuia! Reactia fulger a artistului

Antena3 Antena3,
Cozmin Gusa il umileste cumplit pe Marcel Pavel! Acuzatii grave la adresa acestuia! Reactia fulger a artistului

Infectat cu coronavirus, Marcel Pavel a traversat una dintre cele mai dificile perioade ale vietii lui. Artistul a trecut prin momente cumplite si a fost nevoit sa respire folosind aparatele de oxigen. Pe langa acest lucru, a mai fost nevoit sa suporte si energia negativa transmisa de oameni de la care nu s-ar fi asteptat niciodata. continuă pe Antena3

Cine este, de fapt, sotia lui Marcel Pavel. Cu ce se ocupa Violeta

Sotia lui Marcel Pavel este Violeta. A implinit 48 de ani luna aceasta si din fotografiile de la ziua ei se poate vedea ca arata foarte bine, in pofida faptului ca este mama a trei copii. Cine este sotia lui Marcel Pavel. Cu ce se ocupa Violeta Violeta, sotia celebrului cantaret Marcel Pavel pare ca .

Fostul sot al Elenei Ionescu de la Survivor face acuzatii grave. Ce i-a facut bruneta dupa divort

Dragos Stanciu si Elena Ionescu, castigatoarea Survivor Romania, pentru o perioada de timp au format un cuplu, invidiaat de multi, dar lucrurile s-au dus pe o panta ciudata, deznodamantul fiind divortul celor doi. Fostul sot al Elenei Ionescu de la Survivor face acuzatii grave Bomba a venit la nici sase luni de la venirea pe .

Fost ministru PSD acuzatii grave la adresa guvernului liberal: incurajeaza defrisarile ilegale de padure

Doina Pana vine cu acuzatii grave la adresa guvernului liberal. Fostul ministru al Padurilor a marturisit ca PNL pregateste o ordonanta de urgenta prin care cele noua garzi forestinere sa fie desfiintate. Acestea sunt singurele entitati care tin de ani de zile piept in teren mafiei padurilor, singurele entitati care se opun cu adevarat defrisarilor ilegale si infractiunilor silvice, spune Pana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )