Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gheorghe Dinca, fata in fata cu mama Luizei Melencu. A izbucnit in plans si i-a spus tot

Playtech Playtech,
Gheorghe Dinca, fata in fata cu mama Luizei Melencu. A izbucnit in plans si i-a spus tot

Situatie fara precedent in cazul Caracal! Gheorghe Dinca a stat fata in fata cu mama Luizei Melencu si a izbucnit in plans. Ce i-a spus presupusul criminal? Gheorghe Dinca, fata in fata cu mama Luizei Melencu Zi grea pentru familia Melencu! Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiilor Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu, a fost . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca a izbucnit in lacrimi cand mama Luizei Melencu s-a apropiat de el in sala de judecata

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat ca le-a rapit, batjocorit, ucis si apoi carbonizat pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a izbucnit in lacrimi, astazi, in sala de judecata, atunci cand mama Luizei s-a apropiat de el si i-a pus o intrebare.

Gheorghe Dinca a plans in fata magistratilor. Ce povestea presupusul criminal in timp ce-si stergea lacrimile

Gheorghe Dinca si-a pierdut cumpatul, miercuri dupa-amiaza, in fata magistratilor Curtii de Apel Craiova si a inceput sa planga dupa ce mama Luizei Melencu i-a cerut sa o priveasca in ochi, i-a amintit ca este si el parinte si l-a implorat sa-i spuna adevarul.

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca a fost scos la licitatie. Suma uriasa care a fost obtinuta pe el

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiilor celor doua fete din Cararal, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, a fost vandut la licitatie de Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI).

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca, aur pentru Stat! Cate mii de lei au luat autoritatile pe tot ce era la Caracal

Gunoiul din curtea lui Gheorghe Dinca a fost aur pentru stat. Mii de lei au luat autoritatile pe tot ce se afla in curtea de la Caracal. Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate ANABI) a vandut la licitatie fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal acuzat ca le-a violat si ucis .

Cati bani a luat statul pe fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal

Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a vandut la licitatie fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca. Barbatul din Caracal este suspectat ca ar fi ucis doua fete si le-ar fi incendiat corpurile.

Statul a vandut fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dinca

ANABI Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate) a reusit sa vanda la licitatie gramada de fier vechi gasita de anchetatori in curtea lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal.

Mormanele de fier vechi din curtea lui Gheorghe Dinca au fost vandute. Suma fabuloasa incasata la licitatie

Mormanele de fier vechi confiscate din curtea luiGheorghe Dinca,au fost vandute, marti, la licitatie de catreAgentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. De pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2937 seconds )