Libnet.ro
UNICEF

23:00

Acuzatii grave in dosarul medicului Lucan: A fost ajutat de Emil Boc. Lucan a fost numit consilierul lui personal

Antena3 Antena3,
Acuzatii grave in dosarul medicului Lucan: A fost ajutat de Emil Boc. Lucan a fost numit consilierul lui personal

Noi acuzatii in dosarul medicului Lucan. Deputatul Emanuel Ungureanu, care l-a denuntat pe chirurg, a ajuns la DIICOT sa isi extinda plangerea. Ungureanu a adus acuzatii grave si la adresa lui Em. continuă pe Antena3

Noi acuzatii in dosarul medicului Lucan. Denuntatorul si-a extins plangerea

Noi acuzatii in dosarul medicului Lucan. Deputatul Emanuel Ungureanu, care l-a denuntat pe chirurg, a ajuns la DIICOT sa isi extinda plangerea. Mihai Lucan e acuzat de procurorii antimafia ca,.

Emanuel Ungureanu: Mihai Lucan a fost ajutat de Florian Bodog, Emil Boc, Gheorghe Funar. Descoperim o tara coordonata de retele mafiote care cuprind medici, procurori, judecatori, oameni din SRI

Emanuel Ungureanu, deputatul USR care a dezvaluit practicile medicului Mihai Lucan, a declarat miercuri ca a depus in urma cu cateva luni o plangere impotriva primarului de Cluj, Emil Boc, pentru un presupus ajutor dat medicului Mihai Lucan. Ungureanu a mai spus ca a dat astazi la DIICOT informatii despre modul in care Lucan era ajutat de actualul ministru Florian Bodog, de politicieni, procurori, judecatori, medici si oameni din SRI.

Emil Boc: Nu am beneficiat de tratament preferential din partea medicului Lucan. Contractul pentru clinica a fost aprobat inainte sa fiu primar

Emil Boc a reactionat miercuri la acuzatiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu, declarand pentru postul Digi24 ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul pentru clinica a fost aprobat inainte ca el sa fie primar al Clujului.

Nu am beneficiat de tratament preferential din partea medicului Lucan

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, reactioneaza la acuzatiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu si spune ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul de cesiune pentru constructia clinicii acestuia a fost incheiat inainte ca el sa fie primar al Clujului.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu face acuzatii grave: Bodog are legaturi cu medicul Lucan. Cum raspunde ministrul

Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisie de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, a facut, timp de 3 ore, mai multe declaratii miercuri la DIICOT,.

Deputatul Emanuel Ungureanu si-a extins plangerea impotriva lui Lucan: Romania este plina de Lucani

Noi acuzatii in dosarul medicului Lucan. Deputatul Emanuel Ungureanu, care l-a denuntat pe chirurg, a ajuns la DIICOT sa isi extinda plangerea. Mihai Lucan e acuzat de procurorii antimafia ca,.

S-a experimentat pe oameni. Acuzatii grave la adresa transplanturilor de pancreas coordonate de Mihai Lucan

La Institutul Transplant Renal din Cluj ICUTR), coordonat de medicul Mihai Lucan, s-ar fi efectuat operatii de transplant de pancreas direct pe oameni, fara a se experimenta cu animale, asa cum cer regulile Agentiei Nationale de Transplant, spune actualul manager, Silviu Moga.

Alexandru Arsinel, criticat dur pentru ca i-a luat apararea medicului Lucan: Are un tupeu absolut incredibil!

Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisie de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, il critica pe actorul Alexandru Arsinel, care i-a luat apararea.

Cum a reactionat Alexandru Arsinel la acuzele de tentativa de omor aduse de colegi medicului Lucan

Actorul Alexandru Arsinel, care a fost operat de Mihai Lucan in 2013, i-a luat apararea cunoscutului medic urolog. Arsinel a afirmat ca nu crede ca acuzatiile care i-au fost aduse lui Lucan pot sa fie adevarate.

Un avocat a anuntat ca e dispus sa-i reprezinte gratis in instanta pe toti cei care au avut de suferit din cauza medicului Lucan

Avocatul clujean Dorin Tataru a anuntat ca este gata sa-i consilieze si sa-i reprezinte in instanta pe toti cei care au avut de suferit din cauza medicului Mihai Lucan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )