Libnet.ro
UNICEF

23:15

Emil Boc: Nu am beneficiat de tratament preferential din partea medicului Lucan. Contractul pentru clinica a fost aprobat inainte sa fiu primar

Hotnews Hotnews,
 Emil Boc: Nu am beneficiat de tratament preferential din partea medicului Lucan. Contractul pentru clinica a fost aprobat inainte sa fiu primar

Emil Boc a reactionat miercuri la acuzatiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu, declarand pentru postul Digi24 ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul pentru clinica a fost aprobat inainte ca el sa fie primar al Clujului. continuă pe Hotnews

Nu am beneficiat de tratament preferential din partea medicului Lucan

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, reactioneaza la acuzatiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu si spune ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul de cesiune pentru constructia clinicii acestuia a fost incheiat inainte ca el sa fie primar al Clujului.

Cum raspunde Emil Boc la acuzatiile care i se aduc in cazul Lucan

Primarul Clujului, Emil Boc, reactioneaza la acuzatiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu si spune ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan. De asemenea, Boc.

Emil Boc, despre acuzatiile aduse de Emanuel Ungureanu in dosarul Lucan: Nu am beneficiat de tratament preferential

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, pentru Digi24. ro, ca nu a beneficiat de tratament preferential cand a fost tratat de medicul urolog Mihai Lucan. Reactia sa vine ca urmare a acuzatiilor aduse azi, 3 ianuarie, de deputatul Emanuel Ungureanu la iesirea de la DIICOT Bucuresti.

Prima reactie a lui Emil Boc dupa ce a fost denuntat la DIICOT pentru ca ar fi primit tratament preferential de la medicul Mihai Lucan

Primarul Clujului, Emil Boc, a negat vehement acuzatiile aduse intr-o plangere depusa la DIICOT de catre deputatul USR Emanuel Ungureanu, afirmand ca nu a beneficiat de tratament preferential din.

Emanuel Ungureanu: Mihai Lucan a fost ajutat de Florian Bodog, Emil Boc, Gheorghe Funar. Descoperim o tara coordonata de retele mafiote care cuprind medici, procurori, judecatori, oameni din SRI

Emanuel Ungureanu, deputatul USR care a dezvaluit practicile medicului Mihai Lucan, a declarat miercuri ca a depus in urma cu cateva luni o plangere impotriva primarului de Cluj, Emil Boc, pentru un presupus ajutor dat medicului Mihai Lucan. Ungureanu a mai spus ca a dat astazi la DIICOT informatii despre modul in care Lucan era ajutat de actualul ministru Florian Bodog, de politicieni, procurori, judecatori, medici si oameni din SRI.

Lipsa totala de respect din partea PSD-ALDE pentru revendicarile medicilor de familie va declansa un val de nemultumiri

Presedintele Comisiei de sanatate a PNL, Cristian Radulescu, a avertizat guvernarea PSD-ALDE ca lipsa totala de respect din partea acesteia pentru revendicarile medicilor de familie va declansa, in cateva zile, un val de nemultumiri sociale fara precedent, precizand ca cei afectati sunt chiar cetatenii care au mai multa nevoie de buna functionare a mecanismelor statului, si anume bolnavii, persoanele in varsta, cu handicap, gravidele, copiii, potrivit unui comunicat de presa remis Redatiei.

Acuzatii grave in dosarul medicului Lucan: A fost ajutat de Emil Boc. Lucan a fost numit consilierul lui personal

Noi acuzatii in dosarul medicului Lucan. Deputatul Emanuel Ungureanu, care l-a denuntat pe chirurg, a ajuns la DIICOT sa isi extinda plangerea. Ungureanu a adus acuzatii grave si la adresa lui Em.

Avertisment dur din partea specialistilor: Putem avea 20 de seisme majore

Doi cercetatori americani, Roger Bilham de la Universitatea Colorado din Boulder si Rebecca Bendick de la Universitatea Montana din Missoula, au studiat cutremurele de peste 7 pe scara Richter care au avut loc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )