Libnet.ro
UNICEF

09:15

Nu am beneficiat de tratament preferential din partea medicului Lucan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu am beneficiat de tratament preferential din partea medicului Lucan

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, reactioneaza la acuzatiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu si spune ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul de cesiune pentru constructia clinicii acestuia a fost incheiat inainte ca el sa fie primar al Clujului. continuă pe Ziarul Bursa

Emil Boc: Nu am beneficiat de tratament preferential din partea medicului Lucan. Contractul pentru clinica a fost aprobat inainte sa fiu primar

Emil Boc a reactionat miercuri la acuzatiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu, declarand pentru postul Digi24 ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul pentru clinica a fost aprobat inainte ca el sa fie primar al Clujului.

Cum raspunde Emil Boc la acuzatiile care i se aduc in cazul Lucan

Primarul Clujului, Emil Boc, reactioneaza la acuzatiile lansate de deputatul USR Emanuel Ungureanu si spune ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan. De asemenea, Boc.

Emil Boc, despre acuzatiile aduse de Emanuel Ungureanu in dosarul Lucan: Nu am beneficiat de tratament preferential

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, pentru Digi24. ro, ca nu a beneficiat de tratament preferential cand a fost tratat de medicul urolog Mihai Lucan. Reactia sa vine ca urmare a acuzatiilor aduse azi, 3 ianuarie, de deputatul Emanuel Ungureanu la iesirea de la DIICOT Bucuresti.

Un avocat a anuntat ca e dispus sa-i reprezinte gratis in instanta pe toti cei care au avut de suferit din cauza medicului Lucan

Avocatul clujean Dorin Tataru a anuntat ca este gata sa-i consilieze si sa-i reprezinte in instanta pe toti cei care au avut de suferit din cauza medicului Mihai Lucan.

Prima reactie a lui Emil Boc dupa ce a fost denuntat la DIICOT pentru ca ar fi primit tratament preferential de la medicul Mihai Lucan

Primarul Clujului, Emil Boc, a negat vehement acuzatiile aduse intr-o plangere depusa la DIICOT de catre deputatul USR Emanuel Ungureanu, afirmand ca nu a beneficiat de tratament preferential din.

Acuzatii grave in dosarul medicului Lucan: A fost ajutat de Emil Boc. Lucan a fost numit consilierul lui personal

Noi acuzatii in dosarul medicului Lucan. Deputatul Emanuel Ungureanu, care l-a denuntat pe chirurg, a ajuns la DIICOT sa isi extinda plangerea. Ungureanu a adus acuzatii grave si la adresa lui Em.

Noi acuzatii in dosarul medicului Lucan. Denuntatorul si-a extins plangerea

Noi acuzatii in dosarul medicului Lucan. Deputatul Emanuel Ungureanu, care l-a denuntat pe chirurg, a ajuns la DIICOT sa isi extinda plangerea. Mihai Lucan e acuzat de procurorii antimafia ca,.

Lipsa totala de respect din partea PSD-ALDE pentru revendicarile medicilor de familie va declansa un val de nemultumiri

Presedintele Comisiei de sanatate a PNL, Cristian Radulescu, a avertizat guvernarea PSD-ALDE ca lipsa totala de respect din partea acesteia pentru revendicarile medicilor de familie va declansa, in cateva zile, un val de nemultumiri sociale fara precedent, precizand ca cei afectati sunt chiar cetatenii care au mai multa nevoie de buna functionare a mecanismelor statului, si anume bolnavii, persoanele in varsta, cu handicap, gravidele, copiii, potrivit unui comunicat de presa remis Redatiei.

Cum a reactionat Alexandru Arsinel la acuzele de tentativa de omor aduse de colegi medicului Lucan

Actorul Alexandru Arsinel, care a fost operat de Mihai Lucan in 2013, i-a luat apararea cunoscutului medic urolog. Arsinel a afirmat ca nu crede ca acuzatiile care i-au fost aduse lui Lucan pot sa fie adevarate.

Alexandru Arsinel, criticat dur pentru ca i-a luat apararea medicului Lucan: Are un tupeu absolut incredibil!

Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisie de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, il critica pe actorul Alexandru Arsinel, care i-a luat apararea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1988 seconds )