Libnet.ro
UNICEF

20:45

Acuzatii grave pentru un roman din SUA. incerca sa vanda arme unor agenti sub acoperire

Antena3 Antena3,
Acuzatii grave pentru un roman din SUA. incerca sa vanda arme unor agenti sub acoperire

Autoritatile de imigrare din Statele Unite au expulzat marti un cetatean roman condamnat pentru a fi acordat sprijin material Fortelor Armate Revolutionare din Columbia FARC), a informat joi Agentia pentru. continuă pe Antena3

Turcia creste taxele vamale pentru anumite produse din SUA

Turcia a majorat, in aceasta saptamana, tarifele vamale pentru anumite produse importate din SUA, variind de la automobile la tigarete, pe fondul unei crize financiare si al tensiunilor crescute dintre Washington si Ankara, informeaza Reuters. Potrivit unui decret semnat de presedintele Recep Tayyip Erdogan si publicat in Monitorul Oficial, au fost introduse tarife vamale suplimentare pentru 22 de produse. Au fost vizate in special autoturismele americane, pentru care vor fi percepute tarife vamale suplimentare de 120%, precum si bauturile alcoolice produse in SUA, carora li se vor aplica tarife vamale suplimentare de 140%. Alte cresteri sunt prevazute pentru produse precum cosmetice, orez si carbune, potrivit Agerpres.

Erdogan anunta boicotarea produselor electronice din SUA

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat astazi ca Turcia va boicota produsele electronice din SUA, drept contramasura in disputa cu Washingtonul care a provocat scaderea lirei la niveluri record, scrie Reuters.

Un roman, fost angajat al Guvernului, a fost expulzat din SUA

Autoritatile americane au expulzat un cetatean roman condamnat pentru ca a acordat sprijin material Fortelor Armate Revolutionare din Columbia FARC), informeaza Agerpres. O instanta americana l-a.

Roman din SUA care si-a facut partid: Interventia Jandarmeriei a fost premeditata in sensul inabusirii protestului prin folosirea diversiunilor

Un roman de peste hotare, care a infiintat un partid, s-a declarat dezamagit de protestul din 10 august. John Banu Muscel, care traieste in Statele Unite ale Americii din anii 80, considera ca mitingul diasporei a fost un esec. De asemenea, critica interventia in forta a Jandarmeriei.

Sute de publicatii din SUA au lansat o campanie pentru libertatea presei, dupa criticile lui Trump

Peste 300 de publicatii din Statele Unite au initiat o campanie coordonata de cotidianul The Boston Globe in sensul apararii libertatii presei, criticand atitudinea presedintelui Donald Trump, care a denuntat in mod repetat stirile false si i-a catalogat pe jurnalisti inamicul poporului, potrivit Mediafax. Donald Trump a denuntat frecvent stirile false, iar recent i-a numit pe ziaristi inamicul poporului, oameni foarte periculosi si bolnavi. Editorial NY Times: O presa libera are nevoie de voi .

Cele mai bune orase in care sa locuiesti: Niciun oras din SUA in top 10

Cu un scor aproape perfect 99,1 din 100), Viena a detronat Melbourne si a devenit cel mai bun oras in care sa traiesti, potrivit raportului realizat de Economist Intelligence Unit. Melbourne a ocupat timp de sapte ani la rand prima pozitie in topul.

Vesti bune pentru elevii din Bucuresti. Cati bani vrea sa ofere Primaria Generala pentru fiecare copil

Primaria Capitalei isi propune sa ofere 450 de lei copiilor din invatamantul primar si gimnazial pentru procurarea rechizitelor scolare. Ajutorul se ofera odata pe an elevilor cu venit pe membru de familie.

Parchetul General: Sase persoane si doua firme, trimise in judecata pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in dosarul Colectiv II

Parchetul General a anuntat marti ca patronii clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu au fost trimisi in judecata intr-un dosar disjuns din cazul Colectiv. De asemenea, au fost t.

Parchetul Militar o contrazice pe Carmen Dan. Nu a fost niciun procuror care sa faca parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei

Prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, o contrazice pe Carmen Dan, sustinand ca niciun procuror militar nu a facut parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei. Ministrul de Interne sustinuse anterior ca actiunea Jandarmilor in timpul protestului de vineri a fost supravegeata de un procuror militar.

Parchetul Militar o contrazice pe Carmen Dan. Nu a fost niciun procuror care sa faca parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei / PLUS Jandarmeria nu a transmis nca documentele solicitate

Prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, o contrazice pe Carmen Dan, sustinand ca niciun procuror militar nu a facut parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei. Ministrul de Interne sustinuse anterior ca actiunea Jandarmilor in timpul protestului de vineri a fost supravegheata de un procuror militar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )