Libnet.ro
UNICEF

17:45

Acuzatii de nepotism in AUR. Ce explicatie are George Simion

Antena3 Antena3,
Acuzatii de nepotism in AUR. Ce explicatie are George Simion

George Simion, liderul partidului AUR, marea surpriza de la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, a raspuns, joi, acuzatiilor de nepotism care au aparut dupa ce s-a descoperit ca pe listele partidului pentru alegerile parlamentare s-au aflat nu mai putin de 27 de cupluri. continuă pe Antena3

Cine este, ce CV si ce avere are George Simion, liderul partidului AUR

Partidul AUR a reusit marea surpriza la alegerile parlamentare 2020. George Simion si Claudiu Tarziu sunt cei doi lideri, primul fiind un nume mult mai sonor in societatea romaneasca. Noua formatiune.

Cine este, ce CV si ce avere are George Simion, liderul partidului AUR

Partidul AUR a reusit marea surpriza la alegerile parlamentare 2020. George Simion si Claudiu Tarziu sunt cei doi lideri, primul fiind un nume mult mai sonor in societatea romaneasca. Noua formatiune.

Ce avere are George Simion. Cati bani a castigat liderul AUR in 2019

Ce detalii se cunosc despre liderul formatiunii AUR? O mare parte din romani au fost surprinsi de cifrele rezultate in urma alegerilor parlamentare de anul acesta si de reusita lor. Cati bani a castigat liderul AUR in 2019? Ce avere are liderul formatiunii AUR Una din surprizele din cadrul alegerilor parlamentare de anul acesta a .

Darius Pop, deputat AUR de Maramures, i se adreseaza lui George Simion, liderul partidului, cu apelativul Capitanul

Darius Pop, deputat AUR de Maramures, a distribuit pe retelele de socialiare mai multe mesaje in care i se adreseaza lui George Simion, copresedintele partidului cu apelativul Capitanul. in conditiile in.

George Simion, liderul AUR, intervine in cazul Coltescu: Suntem solidari cu el

Cea mai vizibila figura din fruntea partidului Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) a comentat subiectul care a facut inconjurul lumii.

Cum a aparut liderul AUR, George Simion, intr-un clip cu scene interzise minorilor. Ce explicatie a avut

George Simion, liderul partidului Alianta pentru Uniunea Romanilor AUR), intrat in Parlament ca urmare a rezultatului votului din 6 decembrie, a mai candidat o data, insa fara succes, ca independent, la alegerile europarlamentare de anul trecut.

Liderul AUR, George Simion: Nu au reusit sa ne cumpere, nu ar avea cu ce sa ne cumpere cu toti banii din lume!

George Simion, liderul partidului AUR, a intrat in direct la Antena 3 unde a vorbit despre obiectivele pe care le are AUR pe termen lung.

George Simion, film interzis minorilor. Clipul prin care liderul AUR a devenit cunoscut

George Simion a intrat in atentia presei, dupa rezultatul de la scrutinul parlamentarelor de duminica 6 decembrie. Cotata cu zero sanse, coalitia AUR, condusa de George Simion si Claudiu Tarziu a reusit sa aiba peste 8%. Noua formatiune politica joaca acum un rol important in viitoarele aliante sau majoritati parlamentare. George Simion, neconvetional si socant .

Liderul AUR, care in trecut a socat tara, a intrat in Parlament. Ce avere are George Simion si cu ce se ocupa

Marea surpriza a acestor alegeri este Alianta pentru Unirea Romanilor. AUR, un partid infiintat in urma cu un an de George Simion, un personaj care se declara nationalist si care a aparut in spatiul public in urma cu mai multi ani intr-o serie de scandaluri legate de fostul presedinte, Ion Iliescu.

Liderul AUR George Simion a anuntat ca va declansa procedura de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

Seful statului si-a concentrat atentia pe numirea unui nou prim-ministru, dar si pe lupta cu PSD. A ignorat, se pare, succesul celor de la AUR la alegerile parlamentare. George Simion, liderul partidului-surpriza,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )