Libnet.ro
UNICEF

19:15

Acuzatii pozitive la adresa vedetelor de la Hollywood: cele mai frumoase gesturi ale starurilor, impartasite intr-o noua campanie FOTO

Adevărul Adevărul,
Acuzatii pozitive la adresa vedetelor de la Hollywood: cele mai frumoase gesturi ale starurilor, impartasite intr-o noua campanie FOTO

Dupa ce industria de film de la Hollywood a fost zdruncinata de noul scandal sexual de proportii, internautii s-au gandit sa inceapa o noua campanie in mediul online pentru a demonstra ca exista si oameni buni in Cetatea Filmului, asa ca au inceput sa apara numeroase marturisiri despre faptele bune facute de celebritati. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase piete de Craciun din Europa. Care sunt orasele preferate de turisti pentru excursiile de final de an

Viena, Koln, Strasbourg, Praga si multe alte orase din Europa se transforma in perioada sarbatorilor de iarna in taramuri de poveste, gratie pietelor de Craciun care atrag anual milioane de vizitatori.

Cele mai scumpe case in care locuiesc marile vedete

Marile vedete de la Hollywood locuiesc in case extrem de scumpe, ce valoreaza zeci de milioane de dolari. Iata cum arata proprietatile din Los Angeles si New York.

Sa radem inainte de Black Friday: Cele mai amuzante cautari ale romanilor (FOTO)

Compania eMag a prezentat o lista cu cele mai amuzante cautari ale clientilor sai, dar si cu cele mai haioase review-uri. Oamenii au cautat, printre altele, capcane purici, tractoare.

Cele mai mari restante la bugetele de asigurari sociale, realizate de firmele de stat

Firmele de stat realizeaza cele mai mari restante la bugetele de asigurari sociale, asa cum rezulta din datele oficiale publicate de Agentia Nationala de Adminsitrare Fiscala ANAF).

Randamentele obligatiunilor Romaniei au atins cele mai ridicate niveluri din ultimii trei ani

Randamentele obligatiunilor guvernamentale ale tarii noastre au atins vineri cele mai ridicate niveluri din ultimii trei ani, in urma datelor care au aratat ca inflatia a accelerat in octombrie peste ritmul anticipat de analisti, transmite Reuters.

ANAF a publicat lista marilor datornici la bugetul de stat: 500 firme au restante de 13,4 miliarde de lei. Companiile de stat au cele mai mari datorii

La putin timp dupa ce premierul Tudose a spus ca va cere deschiderea unor dosare penale pentru firmele care nu-si platesc datoriile catre stat, ANAF a publicat lista primilor 500 mari datornici. Cele mai mari datorii le au companiile de stat care au cumulat in timp restante de sute de milioane de lei, ba chiar si miliarde.

Gruparea ISIS a piratat unul dintre cele mai populare posturi de radio din Suedia si a transmis un cantec de recrutare timp de 30 de minute

Gruparea terorista ISIS a piratat un post de radio din Suedia si a transmis un cantec de recrutare timp de 30 de minute. Ascultatorii postului de radioMix Megapol, unul dintre cele mai populare din.

Donald Trump trimite cele mai mari portavioane ale marinei spre Coreea de Nord

Donald Trump a trimis trei dintre cele mai mari portavioane ale Marinei americane, in vestul Oceanului Pacific, pentru prima data in ultimii zece ani. Navele vor participa la exercitii militare in .

Cele mai periculoase diete

Masura zero nu este pentru toata lumea, iar promovarea femeii slabe cu forme delicate a scos la suprafata cele mai ciudate diete la care au apelat oamenii pentru a scapa de surplusul de kilograme.

Investitorii straini merg in alta parte daca nu exista predictibilitate. Avertisment serios al tarii cu cele mai multe investitii in Romania

Guvernul a aprobat in sedinta de guvern mai multe modificari la Codul Fiscal prin ordonanta de urgenta. Acestea nu au fost primite bine de catre companiile private care sunt puternic lovite de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )