Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai periculoase diete

Adevărul Adevărul,
Cele mai periculoase diete

Masura zero nu este pentru toata lumea, iar promovarea femeii slabe cu forme delicate a scos la suprafata cele mai ciudate diete la care au apelat oamenii pentru a scapa de surplusul de kilograme. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase cascade din Romania. Test de cultura generala despre caderile spectaculoase de apa din Muntii Carpati

Cascadele sunt printre cele mai frumoase minuni din muntii Romaniei. Caderile naturale de apa sunt printre cele mai interesante atractii pentru turistii care frecventeaza traseele din Carpati.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cele mai pacatoase pleonasme

Ana Iorga a vorbit in rubrica Pe cuvant despre cele mai pacatoase pleonasme. N-o sa mai vorbim despre erorile clasice: Avansati inainte, Coboara.

SFINTII MIHAIL SI GAVRIIL. Cele mai inspirate mesaje pe care sa le trimiti prietenilor pe 8 noiembrie

Peste 1,3 milioane de romani isi serbeaza, pe 8 noiembrie, ziua numelui, cu ocazia sarbatoririi Sfinfitilor Mihail si Gavriil. Iata cateva din cele mai inspirate.

Firma romaneasca ce a dezvoltat un soft de personalizare a mesajului publicitar: Cele mai mari greseli in campaniile de promovare

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac agentiile si companiile in campaniile de promovare este sa nu tina cont de preferintele utilizatorilor. Doar ca si atunci cand detii date despre aceste preferinte pot aparea probleme ce duc la cheltuieli uriasi si inutile, intr-o campanie, sustine Adrian Enache, fondatorul unei agentii de digital ce si-a dezvoltat propriul soft de analiza de date si personalizare a mesajelor publicitare.

FOTO Cele mai bune jucatoare de tenis au intins-o in vacanta: Sarapova, Muguruza si Kvitova au facut ravagii pe plaja

Caroline Wozniacki si-a anuntat noua logodna pe Twitter, Ana Ivanovici a sarbatorit implinirea a 30 de ani, iar Maria Sarapova, Petra Kvitova si Garbine Muguruza au gasit cele mai bune locatii pentru plaja.

Top 10 cele mai inalte turnuri din lume

Intre primele zece cele mai inalte turnuri din lume se afla si un cos de fum al unei centrale din Kazahstan, in timp ce locul 40 din top 100 este ocupat de o structura construita acum mai bine de doua secole.

Donald Trump trimite cele mai mari portavioane ale marinei spre Coreea de Nord

Donald Trump a trimis trei dintre cele mai mari portavioane ale Marinei americane, in vestul Oceanului Pacific, pentru prima data in ultimii zece ani. Navele vor participa la exercitii militare in .

MESAJE DE SF. MIHAIL SI GAVRIL. Cele mai frumoase urari si sms-uri

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Mihail si Gavril. Cele mai frumoase urari si sms-uri pentru Mihai si Gabriel. Aproximativ 1,3 milioane de romani isi.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, relateaza Bloomberg.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, potrivit Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )