Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cele mai frumoase piete de Craciun din Europa. Care sunt orasele preferate de turisti pentru excursiile de final de an

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase piete de Craciun din Europa. Care sunt orasele preferate de turisti pentru excursiile de final de an

Viena, Koln, Strasbourg, Praga si multe alte orase din Europa se transforma in perioada sarbatorilor de iarna in taramuri de poveste, gratie pietelor de Craciun care atrag anual milioane de vizitatori. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa. Destinatii ideale pentru petrecerea Sarbatorilor de Iarna

Targurile de Craciun organizate in marile orase ale lumii atrag sute de mii de turisti in perioada Sarbatorilor de Iarna, printre vizitatori numarandu-se si foarte multi romani.

Cele mai frumoase cascade din Romania. Test de cultura generala despre caderile spectaculoase de apa din Muntii Carpati

Cascadele sunt printre cele mai frumoase minuni din muntii Romaniei. Caderile naturale de apa sunt printre cele mai interesante atractii pentru turistii care frecventeaza traseele din Carpati.

MESAJE DE SF. MIHAIL SI GAVRIL. Cele mai frumoase urari si sms-uri

Mesaje de La multi ani pentru Sf. Mihail si Gavril. Cele mai frumoase urari si sms-uri pentru Mihai si Gabriel. Aproximativ 1,3 milioane de romani isi.

Mesaj ferm pentru Rusia: Seful fortelor NATO in Europa cere Moscovei sa nu se mai amestece in alegerile din Europa, inclusiv in criza catalana

Seful fortelor NATO in Europa, generalul american Curtis Scaparrotti, i-a cerut Rusiei sa nu se mai implice in alegerile din unele state europene, inclusiv din Catalonia, unde situatia este extrem de.

Growth Hacking: Cum fac marketing cele mai de succes companii din lume

Sa-ti spun un secret: majoritatea lucrurilor pe care le definim ca secrete nu sunt deloc secrete, sunt acolo, in fata noastra, usor vizibile, trebuie doar sa ne uitam.

Primaria Capitalei da inca 1,4 milioane lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei, ajungand la circa 3 milioane lei

Primaria Capitalei prin CREART da inca 1,4 milioane lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Constitutiei, potrivit anuntului de atribuire postat pe SEAP. Contractul vizeaza asigurarea iluminat si sonorizare patinoar, targ, alimentare carusel, Casa lui Mos Craciun ,inchiriere generatoare cu combustibil, cablare casute mestesugari, brad sa se poata aprinde oricand), patinoar, iesle, realizare produse informative si de promovare, asigurare servicii promovare eveniment si asigurare servicii ambulanta.

Cele mai periculoase diete

Masura zero nu este pentru toata lumea, iar promovarea femeii slabe cu forme delicate a scos la suprafata cele mai ciudate diete la care au apelat oamenii pentru a scapa de surplusul de kilograme.

SFINTII MIHAIL SI GAVRIIL. Cele mai inspirate mesaje pe care sa le trimiti prietenilor pe 8 noiembrie

Peste 1,3 milioane de romani isi serbeaza, pe 8 noiembrie, ziua numelui, cu ocazia sarbatoririi Sfinfitilor Mihail si Gavriil. Iata cateva din cele mai inspirate.

Firma romaneasca ce a dezvoltat un soft de personalizare a mesajului publicitar: Cele mai mari greseli in campaniile de promovare

Una dintre cele mai mari greseli pe care le fac agentiile si companiile in campaniile de promovare este sa nu tina cont de preferintele utilizatorilor. Doar ca si atunci cand detii date despre aceste preferinte pot aparea probleme ce duc la cheltuieli uriasi si inutile, intr-o campanie, sustine Adrian Enache, fondatorul unei agentii de digital ce si-a dezvoltat propriul soft de analiza de date si personalizare a mesajelor publicitare.

Preturile petrolului au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani

Preturile petrolului au urcat luni la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani, cresterea fiind alimentata de o serie de evenimente care au debutat cu arestarile unor fosti si actuali de rang inalt din Arabia Saudita, suspectati de coruptie, relateaza Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )