Libnet.ro
UNICEF

23:45

Adapostul de Animale isi restrange programul de lucru pana pe 31 martie

Adevărul Adevărul,
Adapostul de Animale isi restrange programul de lucru pana pe 31 martie

In contextul limitarii raspandirii infectiei cu coronavirus, Serviciul Public pentru Gestionarea Cainilor Fara Stapan Adapost Animale Calarasi) isi va restrange programul de lucru cu publicul pana la data de 31 martie. continuă pe Adevărul

Tribunalul Ialomita isi restrange activitatea pana pe 4 mai. Vor fi judecate doar cauzele urgente

Tribunalul Ialomita isi restrange activitatea, ca urmare a masurilor de prevenire a raspandirii noului coronavirus. Astfel, in perioada 16 martie- 4 mai, instantele vor judeca doar cauzele urgente.

Mogosoaia, masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea coronavirusului: inchide parcul si sisteaza pana pe 31 martie activitatea firmelor pe domeniul public

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Comunei Mogosoaia a luat vineri dimineata masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea noului coronavirus. Parcul si Palatul Mogosoaia s-au inchis de vineri, ora 13. 00, pana pe 31 martie, iar activitatea firmelor care isi desfasoara activitatea pe domeniul public se sisteaza pana la aceeasi data. Comitetul a recomandat si operatorilor economici privati sa isi suspende activitatea, cu exceptia farmaciilor, minimarketuri si supermarketurilor.

Mall-urile isi diminueaza programul. in ce interval sunt deschise publicului

Doua cunoscute mall-uri din Capitala au anuntat ca asi diminueazi programul incepand de luni, 16 martie, in cadrul masurilor de limitare a raspandirii coronavirusului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )