Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mogosoaia, masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea coronavirusului: inchide parcul si sisteaza pana pe 31 martie activitatea firmelor pe domeniul public

Hotnews Hotnews,
 Mogosoaia, masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea coronavirusului: inchide parcul si sisteaza pana pe 31 martie activitatea firmelor pe domeniul public

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Comunei Mogosoaia a luat vineri dimineata masuri extrem de dure pentru a limita raspandirea noului coronavirus. Parcul si Palatul Mogosoaia s-au inchis de vineri, ora 13. 00, pana pe 31 martie, iar activitatea firmelor care isi desfasoara activitatea pe domeniul public se sisteaza pana la aceeasi data. Comitetul a recomandat si operatorilor economici privati sa isi suspende activitatea, cu exceptia farmaciilor, minimarketuri si supermarketurilor. continuă pe Hotnews

Cinematografele recomanda lasarea unui scaun liber, pentru a evita raspandirea coronavirusului

Capacitatea salilor de cinema a fost redusa la jumatate pentru a evita raspandirea Covid-19. Chiar si cei care merg la cinema impreuna, primesc recomandarea sa lase cate un scaun distanta intre ei.

Evenimentele sportive si culturale din Moldova, anulate pentru a evita raspandirea coronavirusului

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca autoritatile de la Chisinau au luat decizia de a sista toate manifestarile in masa petru a evita raspandirea coronavirusului. Ministra a precizat ca decizia respectivaa fost coordonata cu reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Autoritatile au emis o serie de recomandari pentru a limita raspandirea coronavirusului. Uite ce trebuie sa faci pentru a te proteja pe tine si pe cei dragi

Grupul de comunicare strategica al Guvernului aemis un set de masuripentru evitarea raspandirii coronavirusului. Asadar, pe langa regulile de igiena uzuale, ni se recomanda si sa evitam l.

Coronavirus |Kaufland dezinfecteaza cel putin o data pe ora magazinele pentru a limita raspandirea infectiilor

Kaufland Romania a instituit masuri suplimentare de igiena, dezinfectie si preventie in magazine si in sedii, pentru a spori siguranta clientilor si a angajatilor.

Gabriela Firea cere masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, solicita Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta masuri suplimentare pentru diminuarea raspandirii coronavirusului, avand in vedere ca, sute de romani din Italia, zona europeana cea mai afectata, dar si din Spania, unde este un numar mare de imbolnaviri, continua sa intre in tara, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Rugaciunea rostita de toti preotii din tara pentru oprirea raspandirii coronavirusului

Patriarhul Daniel a trimis o rugaciune speciala tuturor eparhiilor tara pentru oprirea raspandirii coronavirusului.

15 recomandari esentiale pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Evitarea locurilor aglomerate, respectarea regulilor de igiena, folosirea unor rute alternative de transport, folosirea cardului si limitarea la maximum a oricarui contact direct cu alte persoane, sunt cateva din cele 15 recomandari ale autoritatilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

Raed Arafat: Bucurestiul nu intra in carantina Nimeni nu stie care va fi scenariul, preventia poate intarzia raspandirea coronavirusului pana cand va exista un vaccin

In acest moment nu avem un scenariu care sa necesite intrarea Bucurestiului in carantina, dar daca in Capitala se va ajunge la foarte multe cazuri de infectie cu coronavirus putem lua astfel de masuri, dar nu in acest moment, a declarat miercuri seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. El mai spune ca nimeni nu poate sa certifice care va fi scenariul evolutiei coronavirusului in Romania. Masurile de preventie au rolul de a limita si intarzia cat mai mult raspandirea virusului pana cand va exista un vaccin si un tratament pentru el.

PENTRU A LIMITA RASPANDIREA COVID-19 Enel suspenda activitatea magazinelor din Romania

Enel Energie si Enel Energie Muntenia isi vor suspenda temporar toate activitatile care presupun contactul direct al angajatilor cu publicul in urmatoarea perioada si isi incurajeaza clientii sa utilizeze canalele alternative de comunicare.

DSU, apel ferm catre populatie. Recomandarile pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Departamentul pentru Situatii de Urgenta vine cu 15 recomandari privind conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii coronavirus COVID-19) .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )