Libnet.ro
UNICEF

10:00

Adda lanseaza o noua piesa Cu drag, in colaborare cu Whats UP!

Devorator Monden Devorator Monden,
Adda lanseaza o noua piesa Cu drag, in colaborare cu Whats UP!

Adda a lansat o noua piesa, in colaborare cu Whats Up, intitulata Cu drag. Ei bine in piesa noua, este ceva mai diferit, o schimbare de stil as spune, de asemenea putem auzi si cateva cuvinte vulgare, fata de piesele precedente ale Addei. Instrumentalul piesei Cu drag a fost realizat de Theo, Romeo Bejan, Adda . continuă pe Devorator Monden

Wiz Khalifa ne prezinta o noua piesa Look What I Got On!

Rapperul si-a lansat de curand propria linie de pantofi sport in colaborare cu celebra firma Converse. Pentru a sarbatori acest lucru Wiz a postat online o noua piesa, Look What I Got On. Never seen it before/ Try spendin what I spend and then youll probably go broke/ I be like look what I got .

Ellie Goulding a dezvaluit o noua piesa Goodness Gracious!

Track-ul, care nu este lansat ca single oficial, face parte de pe editia reambalata a albumului Halcyon, intitulata Halcyon Days. Acest material va aparea in magazine pe data de 26 august. Goodness Gracious a fost compusa de catre artista insasi in colaborare cu Greg Kurstin si Nate Ruess, solistul formatiei fun. In afara de acest .

Nelly Furtado ii da o mana de ajutor lui Stack$ intr-o noua piesa Getaway!

O artista care nu este straina de colaborarile hip-hop, Nelly Furtado este cooptata din nou pentru un astfel de proiect, fiind featured artist in cea mai noua piesa a rapperului Stack$. Getaway a fost produsa de catre Scoot Storch. Piesa face parte de pe cel mai nou mixtape al lui Stack$, The Snowball Effect, care .

Miley Cyrus a lansat o noua piesa Wrecking Ball!

Cu putin timp inainte de prima sa aparitie pe scena galei MTV Video Music Awards 2013 Miley Cyrus nu numai ca ne incanta cu o noua piesa, ci ne si prezinta copertile albumului BANGERZ in varianta standard si deluxe. Tanara cantareata apare pe ambele coperti purtand un sacou Yves Saint Laurent, backgroundul fiind inspirat din .

Lady Gaga a confirmat o noua piesa de pe viitorul sau album Gypsy!

Excentrica artista a inceput sa dezvaluie din ce in ce mai multe detalii despre albumul ARTPOP, care va fi lansat pe 11 noiembrie. Acum putin timp, in cadrul unui interviu de la un post de radio din Franta, Lady Gaga a declarat ca pe viitorul material va avea un track intitulat Gypsy. Si de catre .

Fergie ii da o mana de ajutor lui 2 Chainz intr-o noua piesa Netflix!

Una dintre cele mai asteptate colaborari de pe viitorul album al rapperului a fost postata online. Netflix beneficiaza de aparitia viitoarei mamici Fergie, solista Black Eyed Peas. Dragostea pentru muzica e atat de mare incat nici stadiul avansat al sarcinii nu o tine pe artista departe de studio. Netflix va face parte de pe cel .

Lady Gaga va avea pe albumul ARTPOP o piesa in colaborare cu Too $hort!

Anuntul a fost facut chiar de catre excentrica artista seara trecuta in cadrul unui interviu luat pe covorul rosu la gala MTV VMA 2013. Conform cantaretei, aceasta este doar una dintre colaborarile pe care le vom gasi pe albumul ARTPOP care va fi lansat pe 11 noiembrie. De asemenea, de curand Gaga a mai confirmat .

Nicole Scherzinger inregistreaza o piesa in colaborare cu Tom Odell!

Detaliul a fost dezvaluit de catre artist care a declarat ca faptul ca are ocazia sa lucreze cu fosta membra Pussycat Dolls este o adevarata placere. Este una dintre cele mai incredibile cantarete pe care am avut ocazia sa o cunosc si sa stau cu ea intr-un studio de inregistrari. M-a cam intimidat acest lucru.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )