Libnet.ro
UNICEF

07:00

Miley Cyrus a lansat o noua piesa Wrecking Ball!

Devorator Monden Devorator Monden,
Miley Cyrus a lansat o noua piesa Wrecking Ball!

Cu putin timp inainte de prima sa aparitie pe scena galei MTV Video Music Awards 2013 Miley Cyrus nu numai ca ne incanta cu o noua piesa, ci ne si prezinta copertile albumului BANGERZ in varianta standard si deluxe. Tanara cantareata apare pe ambele coperti purtand un sacou Yves Saint Laurent, backgroundul fiind inspirat din . continuă pe Devorator Monden

Miley Cyrus, o adevarata rapperita in cel mai nou single al lui Mike WiLL Made It 23!

Mike WiLL Made It este producatorul din spatele hitului We Cant Stop al lui Miley Cyrus asa ca era de asteptat ca artista sa ii intoarca o favoare si sa apara ca featured artist in cel mai nou single al acestuia, 23. In afara de Miley, Mike i-a mai cooptat pentru aceasta piesa pe Wiz .

Wiz Khalifa ne prezinta o noua piesa Look What I Got On!

Rapperul si-a lansat de curand propria linie de pantofi sport in colaborare cu celebra firma Converse. Pentru a sarbatori acest lucru Wiz a postat online o noua piesa, Look What I Got On. Never seen it before/ Try spendin what I spend and then youll probably go broke/ I be like look what I got .

Ellie Goulding a dezvaluit o noua piesa Goodness Gracious!

Track-ul, care nu este lansat ca single oficial, face parte de pe editia reambalata a albumului Halcyon, intitulata Halcyon Days. Acest material va aparea in magazine pe data de 26 august. Goodness Gracious a fost compusa de catre artista insasi in colaborare cu Greg Kurstin si Nate Ruess, solistul formatiei fun. In afara de acest .

Nelly Furtado ii da o mana de ajutor lui Stack$ intr-o noua piesa Getaway!

O artista care nu este straina de colaborarile hip-hop, Nelly Furtado este cooptata din nou pentru un astfel de proiect, fiind featured artist in cea mai noua piesa a rapperului Stack$. Getaway a fost produsa de catre Scoot Storch. Piesa face parte de pe cel mai nou mixtape al lui Stack$, The Snowball Effect, care .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )