Libnet.ro
UNICEF

13:30

Adela Balea, prima femeie din tara angajata la pompieri: M-am impus prin cunostinte, am invatat rapid toate procedeele tehnologice

Antena3 Antena3,
Adela Balea, prima femeie din tara angajata la pompieri: M-am impus prin cunostinte, am invatat rapid toate procedeele tehnologice

Sunt oameni care schimba lumea prin gesturi mici. Iar saptamana aceasta, la Romania Oamenilor Frumosi va propunem sa cunoasteti cativa dintre ei. Adela Balea este prima femeie din tara angajata la pompieri pe PREVENIREA INCENDIILOR. A intampinat numeroase piedici in cadrul sistemului pentru ca era femeie. Ba mai mult, a fost nevoita sa renunte la slujba cativa ani mai tarziu pentru ca nu era lasata sa avanseze. Desi la 20 de ani isi dorea sa fie profesoara, destinul a facut ca acum, la 60 de ani, sa ajunga sa predea chimia. Are si un sfat pentru tinerii de azi: sa munceasca din greu si sa nu renunte niciodata la ceea ce isi doresc. continuă pe Antena3

Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume? Aceasta este o tanara de doar 19 ani, iar trasaturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumusetii anului 2021? Cea mai frumoasa femeie din lume Imaginea se pastreaza pe podium in vremurile noastre. Desi .

Cate amenzi a dat Politia in prima zi din an pentru nepurtarea mastii. Cifra e colosala

S-a aflat cate amenzi a dat Politia Romana in prima zi din an pentru nepurtarea mastii de protectie. Cifra este una colosala si poate fi aflata din randurile de mai jos. Foarte multi romani au inceput anul stangul, din pacate. Mii de romani au fost amendati in prima zi a acestui an pentru ca nu .

Ce a facut Simona Halep in prima zi din 2021. Frumos, simplu si sublim

Cum a intampinat Simona Halep Noul An? Cunoscuta sportiva le-a aratat totul fanilor. Care a fost prima sa postare din anul 2021 si cum i-a surprins pe cei care o urmaresc intens pe retelele de socializare? Simona Halep, prima postare din 2021. Cum a intampinat Noul An? Simona Halep nu este atat de vizibila pe .

Klaus Iohannis, prima aparitie din acest an. Unde a mers cu sotia sa

Presedintele KlausIohannis si sotia sa, CarmenIohannis, si-au facut aparitia in public pentru prima data in acest an. Carmen Iohannis, aparitie neasteptata la.

Amenda record in Danemarca. Cei doi soferi de TIR, sanctionati pe o autostrada din tara, sunt romani

Doi soferi romani au primit o amenda record pe o autostrada din Danemarca. Soferita si partenerul ei de drum au comis o serie de nereguli, iar valoare toata a amenzii a depasit 200. 000 de coroane daneze. Cei do.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )