Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Playtech Playtech,
Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume? Aceasta este o tanara de doar 19 ani, iar trasaturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumusetii anului 2021? Cea mai frumoasa femeie din lume Imaginea se pastreaza pe podium in vremurile noastre. Desi . continuă pe Playtech

Topul celor mai puternice femei din lume. Pe ce loc se situeaza Angela Merkel, CamAlla Harris si Ursula von der Leyen (VIDEO)

Cunoscuta publicatie Forbes a realizat topul celor mai puternice femei ale anului 2020. Clasamentul este alcatuit din patru generatii de femei care provin din 30 de tari. Printre acestea se numara 10 sefi de.

IN ULTIMUL DECENIU Cheltuielile pentru alcool ale romanilor au inregistrat cea mai mare crestere din UE

Gospodariile din Uniunea Europeana aloca, in medie, 1,6% din cheltuielile totale de consum pentru bauturi alcoolice, statele membre unde aceasta pondere este peste medie fiind Letonia 4,8%), Estonia 4,7%), Lituania 3,7%), Cehia si Polonia 3,4%), Croatia, Ungaria si Finlanda 2,9%) precum si Romania 2,6%), arata datele publicate astazi de Eurostat.

Anuntul Banca Transilvania despre cea mai mare schimbare din 2020 cand vine vorba de plati

Banca Transilvania sustine ca numarul de plati cu telefonul a crescut fata de 2019. E de asteptat ca tendinta sa se mentina in 2021. Banca Transilvania arata caa ajuns la un numar.

Lista completa de preturi la energie electrica. Care e cea mai ieftina oferta de pe piata

De la 1 ianuarie 2021, piata de energie electrica a fost liberalizata, ceea ce inseamna ca fiecare roman isi poate alege furnizorul in functie de tarif. Aceasta este lista completa de preturi la energie electrica. Afla si tu care e cea mai ieftina oferta de pe piata! Oferte la energia electrica Odata cu liberalizarea pietei .

Cel mai greu copil din lume a murit la 21 de ani

Dzhambulat Khatokhov a intrat, in 2003, la patru ani, in Guinness World Records, cand a fost recunoscut drept cel mai greu copil din lume. Baiatul s-a stins pe 29 decembrie 2020.

Adela Balea, prima femeie din tara angajata la pompieri: M-am impus prin cunostinte, am invatat rapid toate procedeele tehnologice

Sunt oameni care schimba lumea prin gesturi mici. Iar saptamana aceasta, la Romania Oamenilor Frumosi va propunem sa cunoasteti cativa dintre ei. Adela Balea este prima femeie din tara angajata la pompieri pe PREVENIREA INCENDIILOR. A intampinat numeroase piedici in cadrul sistemului pentru ca era femeie. Ba mai mult, a fost nevoita sa renunte la slujba cativa ani mai tarziu pentru ca nu era lasata sa avanseze. Desi la 20 de ani isi dorea sa fie profesoara, destinul a facut ca acum, la 60 de ani, sa ajunga sa predea chimia. Are si un sfat pentru tinerii de azi: sa munceasca din greu si sa nu renunte niciodata la ceea ce isi doresc.

Simona Halep, printre cele mai bogate sportive din lume! Ce loc ocupa romanca in topul mondial

Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, Simona Halep a strans o avere consdeirabila din sportul in care, la un moment dat, ocupa prima pozitiei in lume.

Cine este cea mai bogata femeie din Romania. Pe ce loc se afla Simona Halep in topul averilor

Top 300 Capital efectuat periodic de capital. ro contine, ca de obicei, si nume sonore de femei care si-au sporit averile de-a lungul timpului, fie in tara, fie in strainatate.

Interdictii noi in avion din cauza covid-19. Ce nu mai au voie pasagerii, deloc

Pandemia de coronavirus a afectat grav transportul aerian din intreaga lume, multe dintre companii fiind nevoite sa ia masuri riguroase pentru limitarea raspandirii coronavirusului. De curand, au fost puse interdictii noi in avion din cauza covid-19. Ce nu mai au voie pasagerii, deloc?! Interdictii in timpul zborului cu avionul Daca multe dintre companiile aeriene au .

Dolarul a avut joi cea mai rea zi de dupa 2017, punand capat unui an haotic

Dolarul a consemnat, joi, cea mai mare scadere dupa 2017, punand capat unui an haotic, in care moneda a fost folosita ca plasament sigur in martie, cand panica provocata de raspandirea Covid-19 a atins nivelul maxim in Statele Unite, inainte de a scadea in urma masurilor de stimulare fara precedent luate de Rezerva Federala Fed) pentru sustinerea economiei, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2039 seconds )